Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις

Μήνυμα του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” για την Πρωτομαγιά

ora efthinis 700x254 GKYRΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά:

“Τιμούμε, όπως πάντα, την Εργατική Πρωτομαγιά και αποτείουμε φόρο τιμής σε όλους εκείνους που με πραγματικούς αγώνες προσπάθησαν και πέτυχαν να διαμορφώσουν μια Ελλάδα της ανάπτυξης, της ευημερίας και της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, επιτεύγματα που όμως σήμερα δοκιμάζονται σκληρά.

Oι ώρες αυτές για τον δήμο μας και την χώρα μας είναι κρίσιμες καθώς πολλοί συμπολίτες μας, όλο και ευρύτερα κοινωνικά στρώματα βιώνουν μια ζοφερή πραγματικότητα.

Η πρωτοφανής κρίση, έχει προκαλέσει στρατιές ανέργων, έχει πλήξει το επίπεδο ζωής κάθε οικογένειας, κάθε πολίτη, και κυρίως εκείνων που αγωνίζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν και για τους ίδιους και για τα παιδιά τους μία καλύτερη ζωή.

Ως παράταξη και ως αυριανή διοίκηση του δήμου με την δική σας εντολή στις 18 Μαίου 2014 δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με πιστή προσήλωση στη νομιμότητα, την διαφάνεια την αξιοκρατία.

Σας καλούμε να συμπαραταχτείτε στον καλό αγώνα που δίνουμε για να τα αλλάξουμε όλα προς όφελος των παιδιών μας και του τόπου μας. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας”