Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επισκέψεις Γκυρίνη στην Π.Υ. Αλεξάνδρειας και σε Επισκοπή, Κεφαλοχώρι και Νησί

gkyrpyralexΑπό το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκαν δυο ανακοινώσεις σχετικά με τις χθεσινές επισκέψεις του Π. Γκυρίνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας και Επισκοπή, Κεφαλοχώρι και Νησί.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα παρακάτω:

Στην Π.Υ Αλεξάνδρειας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνης με τους συνεργάτες του

Το πρωί στις 11 ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με τους συνεργάτες του επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και συναντήθηκε με τον διοικητή της υπηρεσίας Γ. Αμανατίδη και τους υπαλλήλους και συζήτησε για την σημαντική δουλειά που επιτελεί το σώμα στην περιοχή ευθύνης του αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στην συνάντηση με τον διοικητή της υπηρεσίας ήταν εκτός του υποψήφιου δημάρχου και οι κκ Ναλμπάντης, Παπαδόπουλος, Ουσταμπασίδης και Παπαδημητρίου και όλοι μαζί άκουσαν τον κ. Αμανατίδη να εκθέτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και εν τέλει να ζητάει από τον κ. Γκυρίνη να ασκήσει την θεσμική του πίεση εφόσον εκλεγεί για να στελεχωθεί ακόμα περισσότερο ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στο βαρύ έργο που αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά του ο Π. Γκυρίνης τόνισε ότι ως αυριανός δήμαρχος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην υπηρεσία αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί και σημείωσε ότι η συνεισφορά της υπηρεσίας στην τοπική κοινωνία και στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι πάρα πολύ σπουδαία και ότι πρέπει να προστατευτεί η λειτουργία της και η παρουσία της στην πόλη από ενδεχόμενη πιθανή υποβάθμιση ή αποχώρηση. Στην τελευταία περίπτωση είπε ότι ως δήμαρχος δεν θα παρακολουθήσει αδρανής μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη.

Αμέσως μετά την συνάντηση στο γραφείο του διοικητή η αντιπροσωπεία της παράταξης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας όπου είδαν τον εξοπλισμό που διαθέτει και που είναι επαρκέστατος για όλες τις περιπτώσεις που πιθανόν να αντιμετωπίσει.

gkyrpag1Για τις επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου στα χωριά Επισκοπή, Κεφαλοχώρι και Νησί η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Τρία χωριά επισκέφθηκε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης και οι συνεργάτες του. Η αρχή έγινε από την Επισκοπή όπου έγινε δεκτός από πλήθος κατοίκων που υποδέχτηκαν τον «δικό» τους άνθρωπο, τον άνθρωπο που συνεργάζεται μαζί τους όλα τα προηγούμενα χρόνια στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο Κεφαλοχώρι όπου η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν πολύ θερμή δείγμα του γεγονότος της δυναμικής της παράταξης στην περιοχή αυτή. Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους και την περιοχή και τόνισε το αυτονόητο, ότι η απουσία της απερχόμενης δημοτικής αρχής ήταν παντελής και η αδιαφορία της χαρακτηριστική.

Ως αυριανή διοίκηση, είπε ο κ. Γκυρίνης, θα βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη, δίπλα στα χωριά που είναι ξεχασμένα και παραμελημένα και ως πρώτος στόχος που θα υλοποιηθεί άμεσα είναι η τοποθέτηση γραμματέα στις πρώην κοινότητες ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι στον τόπο τους.

Τέλος, ο Π. Γκυρίνης και οι συνεργάτες του κατέληξαν στο Νησί όπου μίλησε ενώπιον δεκάδων κατοίκων που άκουσαν τον αυριανό δήμαρχο να αναφέρεται στην κακοδιοίκηση και τις ρουσφετολογικές πρακτικές της απερχόμενης διοίκησης και τόνισε ότι η αυριανή διοίκηση του Π. Γκυρίνη θα βάλει τέλος στην κατάσταση αυτή και θα εμπεδώσει την διαφάνεια και την αξιοκρατία στα δημοτικά πράγματα.