Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις εκλογές

Ανακοίνωση Στ. Δελιόπουλου για τις εκλογές

DELIOPOYLOSΟ Στέφανος Δελιόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνδημότες,

με την παρούσα επιστολή και με όλο το αίσθημα πολιτικής ευθύνης και προσφοράς προς εσάς και στον τόπο όπου γεννήθηκα και ζω, που με διακατέχει, σας κάνω γνωστό ότι θα σταθώ δίπλα σας με κάθε τρόπο, προτάσσοντας πάντα το κοινό και έννομο συμφέρον.
Ανήκω στη νέα γενιά και πιστεύω σε νέες αξίες. Πιστεύω βαθιά στη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την ειλικρίνεια και τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Αξίες που μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, θα χαρακτηρίζουν την επόμενη Δημοτική Αρχή, εφόσον μας εκλέξετε.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να δηλώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα του Δήμου μας, από οποιεσδήποτε “οικονομικές ατασθαλίες” που προέκυψαν από προηγούμενες Διοικήσεις. Θα πρέπει κάποια στιγμή οι πρώην διοικούντες να λογοδοτήσουν για την κατάσταση που έφεραν το Δήμο μας. Θα αγωνιστώ γι’ αυτό και είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με τον οποιοδήποτε. Θα σταθώ στο πλευρό του “πολίτη” και όχι του “λωποδύτη” !
Η καθαρή στάση, στις αξίες που πιστεύω και σας έχω προαναφέρει, η εμπιστοσύνη του Παναγιώτη Γκυρίνη απέναντι στο πρόσωπό μου και η σοβαρή και έντιμη στάση του απέναντι στα ζητήματα του Δήμου, με ώθησαν να συμπορευτώ μαζί του. Μία πορεία ευθύνης και σκληρής δουλειάς.
Στο πλαίσιο αυτό, σας ζητώ να γίνετε συνοδοιπόροι μου σε αυτή την προσπάθεια να αλλάξουμε την ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Απευθύνομαι σε όλους τους συνδημότες μου που θέλουν μια ΝΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Γιατί η πόλη μας χρειάζεται νέα πρόσωπα, νέα μυαλά, νέες ιδέες και μια δημοτική ΠΝΟΗ για να πορευτεί στη επόμενη πενταετία.

Με απεριόριστη εκτίμηση και ειλικρίνεια
Στέφανος Δελιόπουλος