Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Γκυρίνης Παναγιώτης

Συγχαρητήρια ανοιχτή επιστολή του Π. Γκυρίνη στα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

ora efthinis 700x254 GKYRΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εστάλη η ακόλουθη συγχαρητήρια ανοιχτή  επιστολή του Π. Γκυρίνη στα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας,για τη διάκρισή τους στον 2ο Θεατρικό Διαγωνισμό Γυμνασίων- Λυκείων

Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

Θερμά συγχαρητήρια στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας- Μπράβο παιδιά.

.

Θέλουμε να εκφράσουμε ως παράταξη και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής της τα θερμά μας συγχαρητήρια στα άξια παιδιά του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας και τους καθηγητές τους για την σημαντική διάκρισή τους στον 2ο Θεατρικό Διαγωνισμό Γυμνασίων- Λυκείων με την κατάκτηση της υψηλότερης διάκρισης, αυτής της καλύτερης παράστασης, «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου.
Επίσης, συγχαίρουμε την θεατρική ομάδα του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας για την επιτυχία τους με το έργο «Ο κύκλος με την κιμωλία» που απέσπασε έπαινο σκηνογραφίας.
Την μαθήτρια Μήτραινα Γεωργία του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας για τον έπαινο Β΄ γυναικείου ρόλου.
Τον μαθητή του 2ου Λυκείου Εξαρχόπουλο Γιώργο για τον έπαινο Β΄ ανδρικού ρόλου
Την Θεοδωρίδου Ηλέκτρα για τον έπαινο Ά γυναικείου ρόλου.
Τους εκπαιδευτικούς του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας, Λογοθέτη Ευαγγελία, Γώτη Φλώρα και Φεσατίδη Μύρωνα για τον έπαινο σκηνοθεσίας.
Συγχαίρουμε τον καθηγητή Πασχάλη Γαβιηλίδη του 2ου Γυμνασίου για τα βραβεία σκηνογραφίας.

Πιστεύουμε ότι αυτές οι επιτυχίες του 2ου Γυμνασίου είναι απόδειξη της συνεχούς δουλειάς που γίνεται με επιμονή και μεράκι εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο είναι αυτονόητες και απόδειξη ότι όταν υπάρχει διάθεση μπορούμε να καταγράφουμε τέτοιες επιτυχίες.
Ως παράταξη δεσμευόμαστε ότι ως αυριανή διοίκηση θα στηρίξουμε τέτοιες δράσεις που αφορούν στον πολιτισμό και το «κτίσιμο» μιας άλλης κουλτούρας δημιουργώντας πολίτες και όχι καταναλωτές.
Παναγιώτης Γκυρίνης
Υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας
«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»