Κατηγορίες
δελτία τύπου εκλογές Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

21 νέες υποψηφιότητες για τον Τζιτζικώστα – ποιοι είναι οι έως τώρα υποψήφιοι στην Ημαθία

P4031488 (Large)Κατατέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 3 Απριλίου είκοσι μία νέες υποψηφιότητες Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού ‘’Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία’’ για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, στον επικεφαλής του συνδυασμού, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας είναι έξι, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες δυο θέσεις του ψηφοδελτίου:.

– Γιανναβαρτζής Σταύρος – Επιχειρηματίας, Μέλος ΔΣ Επιμελητήριου Ημαθίας
– Καρατζιούλα Νίκη – Φυσιοθεραπεύτρια, Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας
– Μεσσαλάς Παναγιώτης – Δημοτικός Υπάλληλος, πρώην Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας,
– Μουταφίδης Ιωάννης – Εκπαιδευτικός, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας, (Ημαθία)
– Πουλασουχίδης Συμεών – Φιλόλογος
– Τσιούντας Χρήστος – πρώην διευθυντής Τράπεζας Πειραιώς, πρώην Δήμαρχος Δοβρά, Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Βέροιας
« Η ομάδα της «Αλληλεγγύης» δυναμώνει καθημερινά και πλαισιώνεται από ενεργούς πολίτες, ανθρώπους επαγγελματικά καταξιωμένους, πρόσωπα μέσα από τις τοπικές κοινωνίες, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας πιο δυνατοί και απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες πέρα κι έξω από κόμματα. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της «Αλληλεγγύης» σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία» δήλωσε κατά την ανακοίνωση των ονομάτων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Με δυο ακόμη υποψηφιότητες, τις οποίες θα ανακοινώσουμε σύντομα, ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» στην Ημαθία. Όπως είπε και ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχουμε μαζί μας ενεργούς και επαγγελματικά καταξιωμένους πολίτες. Στόχος και σκοπός μας η προσφορά στον τόπο και τον συνάνθρωπο μας» τόνισε, μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας της «Αλληλεγγύης» κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.