Κατηγορίες
αθλητικά ανακοινώσεις Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χωρίς κατηγορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής του 9ου Μαραθωνίου Δρόμου “Μέγας Αλέξανδρος”

9ddalexΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του 9ου Μαραθωνίου Δρόμου “Μέγας Αλέξανδρος” θα γίνουν στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και θα επηρεάσουν και την κίνηση στην περιοχή της Αλεξάνδρειας (λόγω εκτροπής της κυκλοφορίας προς την ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Βέροιας).

.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Γ.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας:
με αφορμή τη διεξαγωγή του 9ου Μαραθωνίου Δρόμου “Μέγας Αλέξανδρος”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06-04-2014 με ώρα εκκίνησης την 08.00’ ώρα από την Πέλλα, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα υπάρξουν εκτροπές κυκλοφορίας ως κατωτέρω :
1) Η κίνηση των οχημάτων από Γιαννιτσά προς Χαλκηδόνα και το αντίστροφο, θα διακοπεί στα φανάρια της Πέλλας από ώρα 07.45’ έως ώρα 09.10’. Η πρόσβαση σε Χαλκηδόνα & Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται τις ώρες αυτές είτε μέσω Αλεξάνδρειας Ημαθίας, είτε μέσω Μικρού Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης (από τα φανάρια Πέλλας στροφή δεξιά) προς Άδενδρο – Κύμινα.
2) Επισημαίνεται όμως ότι η πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας δεν θα είναι δυνατή μέχρι την 13.00 ώρα της Κυριακής 06-04-2014 και ως εκ τούτου προτείνεται η κίνηση μέσω Αλεξάνδρειας, Εγνατίας Οδού και Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
3) Η κίνηση των οχημάτων από Γιαννιτσά προς Πέλλα και Κουφάλια και το αντίστροφο, θα διακοπεί στα φανάρια της Πέλλας από ώρα 07.50’ έως ώρα 08.15’. Η πρόσβαση θα πραγματοποιείται την ώρα αυτή μέσω Ραχώνας.
4) Από ώρα 07.00’ έως 10.00’ η κίνηση των οχημάτων εντός της Πέλλας θα πραγματοποιείται από την ανατολική περιφερειακή οδό (πίσω από το γήπεδο Πέλλας).
– Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι οδηγοί που επιθυμούν είτε να παραστούν – συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο Δρόμο, είτε να μετακινηθούν προς τους παραπάνω προορισμούς να προγραμματίσουν την έγκαιρη διέλευση τους προς αποφυγή ταλαιπωρίας.
– Τέλος οι κάτοικοι της Πέλλας και οι επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν το Μαραθώνιο Δρόμο παρακαλούνται από την 06.00’ ώρα της Κυριακής 21-04-2013 να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στη διαδρομή του Μαραθωνίου (οδοί Κ.Καραμανλή, Βασ. Παύλου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Τημενιδών, Ακροπόλεως και Βενιζέλου) και στον πεζόδρομο της Πέλλας.