Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου εκλογές

“Ώρα Ευθύνης” (Π. Γκυρίνης): “Εγκατέλειψαν την δημοτική περιουσία στην τύχη της. Είναι ακατάλληλοι και πρέπει να φύγουν”

ora efthinis 700x254 GKYRΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:
“H παράταξή μας από την ίδρυσή της έχει αναδείξει ουκ ολίγες φορές την αβελτηρία της απερχόμενης δημοτικής αρχής τόσο στο επίπεδο της καθημερινότητας όσο και σε επίπεδο μεγάλων έργων. Η διοίκηση Δημητριάδη τέσσερα χρόνια τώρα έχει εγκαταλείψει την λεγόμενη καθημερινότητα με αποτέλεσμα να αποκτήσουν τα χωριά μας εικόνα της δεκαετίας του ΄60.
Η δημοτική περιουσία είτε σχολάζει είτε υφαρπάζεται με τις ευλογίες των διοικούντων είτε καταπατείτε. Το δημοτικό ταμείο χάνει χρήματα από πιθανά ενοίκια και η νομιμότητα παραβιάζεται εκ συστήματος και κατά συρροή.
Έχουμε διαπιστώσει με επισκέψεις μας το χάλι που επικρατεί στα χωριά μας και δεσμευόμαστε ότι όλο αυτό το σκηνικό θα λάβει τέλος την πρώτη Σεπτεμβρίου που θα αναλάβουμε την διοίκηση του δήμου με την εντολή του λαού.
Επισκεφθήκαμε το Λιανοβέργι και είδαμε το παλιό, δημοτικό σχολείο του χωριού. Είναι ένα ρημαδιό. Γκρεμισμένοι τοίχοι, ξηλωμένα κουφώματα, σκουπίδια παντού. Ένα κτήριο που θα μπορούσε να το αξιοποιήσει ο δήμος μας το έχει αφήσει στην τύχη του και ρημάζει.
Αξίζουμε τέτοιας συμπεριφοράς; Εμείς απαντούμε με βεβαιότητα πως δεν αξίζουμε. Είναι ανεπαρκείς και το ξέρουμε όλοι. Είναι ακατάλληλοι και πρέπει να φύγουν.

-Επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει του λόγου το αληθές”.

.

pict002

 

pict017

 

pict020

 

pict024

 

pict023

 

pict022

 

pict021