Κατηγορίες
ανακοινώσεις Γκυρίνης Παναγιώτης Χωρίς κατηγορία

“Ώρα Ευθύνης”: “Καταγγέλλουμε τα συκοφαντικά και ανυπόστατα δημοσιεύματα”

ora efthinis 700x254 GKYRΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

.

“To τελευταίο διάστημα ορισμένα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο επιχειρούν με τον πλέον βρόμικο τρόπο να προκαλέσουν αναστάτωση στην παράταξή μας μετερχόμενα σειρά ψευδών, στημένων και εν πολλοίς συκοφαντικών «γεγονότων» που ουδεμία σχέση έχουν με την παράταξή μας.

Επιχειρούν οι στημένοι κονδυλοφόροι και όσοι ηθελημένα ή αθέλητα αναπαράγουν τα συκοφαντικά δημοσιεύματα να εμπλέξουν την δημοτική μας παράταξη με την οργάνωση της Χρυσής Αυγής και διαδίδουν εντέχνως και με σπουδή κουκουλοφόρου ότι στις τάξεις των υποψηφίων συμβούλων μας είναι ενεργά μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Θέλουμε να δηλώσουμε μια και καλή και για τελευταία φορά ότι η παράταξή μας και ο επικεφαλής της έχουν εξ αρχής θέσει ένα πλαίσιο αρχών που διέπεται από την πιστή προσήλωσή τους στις αρχές της δημοκρατικής νομιμότητας και του σεβασμού των νόμων του κράτους και της διαφύλαξης των δημοκρατικών θεσμών. Μέσα στο πλαίσιο αυτό κινούμαστε και λειτουργούμε χωρίς εκπτώσεις και με απόλυτο τρόπο.

Όλοι, από τον επικεφαλής της παράταξης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι, εμφορούνται από τις παραπάνω αρχές και αποδέχτηκαν το ως άνω πλαίσιο λειτουργίας της παράταξης.

Στο εξής όποιος επανέλθει με δημοσίευμα που θα περιέχει συκοφαντικά και ψευδή «γεγονότα» θα καταγγέλλεται από την παράταξη μας ως κοινός συκοφάντης και ως βαλτός που εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες.”

Μία απάντηση στο ““Ώρα Ευθύνης”: “Καταγγέλλουμε τα συκοφαντικά και ανυπόστατα δημοσιεύματα””

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.