Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου εκλογές Χωρίς κατηγορία

Την υποψηφιότητα της Βίκυς Δρίζη ανακοίνωσε η “Ώρα Ευθύνης”

driziΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Και η Βίκυ Δρίζη στο πλευρό του Π. Γκυρίνη

Χτες το βράδυ η Βίκυ Δρίζη επισκέφθηκε τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας και επικεφαλής της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Παναγιώτη Γκυρίνη με τον οποίο συζήτησε και συναποφάσισαν να ενώσει τις δυνάμεις της στην κοινή προσπάθεια που καταβάλει ο συνδυασμός για να θέσει τέλος στον κατήφορο του δήμου. Η κ. Δρίζη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην ενότητα της Αλεξάνδρειας.
Αμέσως μετά την συνάντηση η κ. Δρίζη δήλωσε: «Με χαρά δέχτηκα την πρόταση του κ. Γκυρίνη να συμμετάσχω στον συνδυασμό «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και να προσφέρω στα κοινά. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον τόπο μας εξακολουθούν να υπάρχουν και πρέπει όλοι συμβάλλουμε ώστε να λυθούν. Θα αγωνιστώ για έναν καλύτερο δήμο με όσες δυνάμεις διαθέτω».
Η Βίκυ Δρίζη είναι παντρεμένη με τον Κώστα Γουσιόπουλο και είναι μητέρα δυο παιδιών.
Η ενασχόληση της με τα κοινά…… ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον αείμνηστο Θέμη Οικονομόπουλο. Στην συνέχεια εκλέχτηκε το 1994 δημοτική σύμβουλος με δήμαρχο τον Γ. Δημούλη και το 2002 ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Κ. Στεφανάκη.
Έχει έντονη κοινωνική δράση και είναι μέλος του ΔΣ της δημοτικής Φιλαρμονικής της Αλεξάνδρειας και συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας αλλά και στην χορωδία του δήμου Αλεξάνδρειας «Αλεξανδρινές Φωνές».”