Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις εκλογές Σπυρίδης Γιώργος Χωρίς κατηγορία

“Συνεργασία Πολιτών” (Γ. Σπυρίδης): οι πρόχειρες ανακαινίσεις δεν αρκούν για να κρύψουν τις δουλείες των παρατάξεων Γκυρίνη & Δημητριάδη

spiridis_Από τη “Συνεργασία Πολιτών” (με υποψήφιο δήμαρχο τον Γ. Σπυρίδη) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στην κρισιμότερη και πιο δύσκολη μεταπολιτευτικά περίοδο της χώρας μας, οι συμπολίτες μας αποφασίζουν στις 18 Μαΐου για την τύχη του Δήμου μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Οι παρατάξεις Δημητριάδη και κ. Γκυρίνη προσπαθούν εντέχνως να διαχωρίσουν την οικονομική κρίση η οποία πλήττει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών, από τα ζητήματα αυτοδιοίκησης, προτάσσοντας το δήθεν ανεξάρτητο και ακομμάτιστο, ως πανάκεια απέναντι στα προβλήματα που βιώνει ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Η πραγματικότητα την οποία «ξεχνούν» να αναφέρουν είναι αρχικά το ότι η αυτοδιοίκηση δέχεται περικοπές που ξεπερνούν το 60% στους Δήμους, όπως επίσης την ανεργία, την διάλυση των κοινωνικών δομών, τους πλειστηριασμούς, το ξεπούλημα “φιλέτων” των Δήμων και τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.

Ας αναρωτηθούν οι πολίτες για την προέλευση των “ανεξάρτητων” ψηφοδελτίων του κ. Δημάρχου από την μία, με την στήριξη της ΝΔ και του κ. Γκυρίνη από την άλλη, με την στήριξη του κ. Χαλκίδη και την στελέχωση τους από πρόσωπα άρρηκτα δεμένα με τα δυο κόμματα (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ), οι πολιτικές των οποίων ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση.

Το “λίφτινγκ” που επιχειρείται με την προσθήκη “νέων” προσώπων στα ψηφοδέλτια τους δεν μπορεί να κρύψει τις “ρυτίδες” του παλαιοκομματισμού που έχουν χαραχτεί στα πρόσωπα αυτών που διοίκησαν τον τόπο μας επί σειρά ετών.

Ο Δήμος έχει γνωρίσει στο παρελθόν παρόμοιου τύπου “ανεξάρτητους” με τα θλιβερά αποτελέσματα να είναι εμφανή έως σήμερα, χρειάζεται ριζική ανανέωση στα πρόσωπα αλλά κυρίως στον τρόπο διοίκησης, με διαφάνεια , δημοκρατία και συμμετοχικοτητα.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο υποψήφιος κ. Γιώργος Σπυρίδης, στην κρίσιμη αυτή στιγμή δηλώνουν παρόντες και έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες, να αγωνιστούν στο πλευρό του δημότη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, και να συγκρουστούν με την όποια εξουσία για να διεκδικήσουν αυτά που ο τόπος μας έχει ανάγκη.

Ας αναρωτηθεί ο ψηφοφόρος αν την επομένη των εκλογών οι παρατάξεις των κ. Δημητριάδη και κ. Γκυρίνη θα είναι πραγματικά αδέσμευτες από πολιτικές δουλείες ώστε να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που έρχονται.

Όσο για την επιχείρηση εξαγοράς συνειδήσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με υποσχέσεις θέσεων και διάφορες άλλες “ανταμοιβές και διευκολύνσεις”, μόνο θλίψη και αγανάκτηση προκαλούν σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…….ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

Μία απάντηση στο ““Συνεργασία Πολιτών” (Γ. Σπυρίδης): οι πρόχειρες ανακαινίσεις δεν αρκούν για να κρύψουν τις δουλείες των παρατάξεων Γκυρίνη & Δημητριάδη”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.