Κατηγορίες
δελτία τύπου Ημαθία Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χωρίς κατηγορία

Στην Α. Δ. Ημαθίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας και την Αστυνομική Ακαδημία βρέθηκε χθες ο Κ. Καλαϊτζίδης

kalaitzidisadimathiasTην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 31 Μαρτίου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  με την «Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς του συμβούλους , όπου και συναντήθηκε με τον Αστυνομική Διευθυντή Ημαθίας Ταξίαρχο κ. Μπαντουβάκη Νικόλαο. Ο κ. Μπαντουβάκης  του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη καθώς στην Ημαθία αξίζει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο κ. Καλαϊτζίδης…… βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας και τον αναπληρωτή διοικητή κ. Κουβακά Αλέξανδρο,  ο οποίος του εξέφρασε τα προβλήματα της Υπηρεσίας που αφορούν τη συντήρηση των υπηρεσιακών οχημάτων και εργαλείων. Παράλληλα ζήτησε να δοθούν κονδύλια για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στον ορεινό όγκο έτσι ώστε να είναι προσπελάσιμος και να μην εκτίθενται οι ζωές των πυροσβεστών σε κίνδυνο. Εικόνα 018-vert

Τέλος, ο Καλαϊτζίδης επισκέφτηκε την  Αστυνομική Ακαδημία Βέροιας. Ο αστυνομικός υποδιευθυντής και διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Βέροιας κ. Κούγκας Διονύσης ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και του εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τη συνέχεια της λειτουργίας της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Περιφερειακής μας Ενότητα.

Ο κ. Καλαϊτζίδης μετά το πέρας των επισκέψεων έκανε την εξής δήλωση:

«Τιμώ και εκτιμώ το έργο των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τις Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και φυσικά δεν θα είναι και η τελευταία. Γνωρίζω τα προβλήματα της καθημερινότητας και τον ηρωισμό που δείχνουν τα στελέχη τους ώστε να είναι πλήρως επιχειρησιακά έτοιμοι, παρά τις τεράστιες δυσκολίες υλικοτεχνικής υποδομής, τις οποίες αντιμετωπίζουν. Θέλω να γνωρίζουν ότι ως αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας η συνεργασία μας θα συνεχιστεί, με έργα φυσικά και όχι με λόγια, όπως γίνεται μέχρι και σήμερα».