Κατηγορίες
Γερμανία Ελλάδα Ευρώπη

Στην Αθήνα η Δωροθέα (για επίσκεψη – αστραπή)

merkelflagΣτη χώρα μας βρίσκεται από το μεσημέρι η Δωροθέα, για επίσκεψη – αστραπή: ήρθε γύρω στις 14.30, θα φύγει στις 21.30 (ως φυσική παρουσία, γιατί η σκιά της είναι βαριά πάνω από τη χώρα εδώ και αρκετά χρόνια)..

Η Αθήνα θυμίζει αποκλεισμένη περιοχή, με περίπου 5000 αστυνομικούς στο πόδι, πολλοί σταθμοί του μετρό και δρόμοι έχουν κλείσει (ή κλείνουν καθώς η Δωροθέα κινείται στην ελληνική πρωτεύουσα). Σε μια στιγμή …ειλικρίνειας – κατά τη συνάντηση με νέους επιχειρηματίες – είπε στους επιχειρηματίες ότι ελπίζει το βράδυ να τους δεχθούν οι φίλοι τους επειδή την είδαν (προφανώς της έχουν πει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει την καλύτερη γνώμη για την ίδια!).

.
Από την άλλη, έχουμε: την έξοδο στις αγορές, τους ψιθύρους για τα δανεικά και αγύριστα που πήρε ο Χίτλερ και η παρέα του κατά την κατοχή (για αποζημιώσεις ούτε λόγος, μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα τα ζητήσει επιτέλους όλα μαζί και στη σημερινή τους αξία) αλλά και μια εσάνς ότι μπορεί να δούμε και εκπλήξεις σε κάποια από τις Κυριακές των αυτοδιοικητικών εκλογών.