Κατηγορίες
στήλες

Περί μετρήσεων, στοιχείων που …εντέχνως παραλείπονται και άλλων

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ & ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΦΗΓΗΘΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!

Με το θέμα των μετρήσεων δεν είχαμε ασχοληθεί με τρόπο “ενεργό”, ούτε και πρόκειται να ασχοληθούμε στο μέλλον. Δεν είναι κάτι που μας αφορά.

.

alexa1perisk.

Επειδή όμως έχουν δημοσιευτεί πολλά πράγματα – τα οποία όμως έχουν ΚΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ, …… κενά που οι αναγνώστες ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα γνωρίζουν, όμως οφείλουν να τα γνωρίζουν όσοι ασχολούνται και τα παρουσιάζουν – θα ασχοληθούμε (προς στιγμήν) μόνο μια φορά:
τα στοιχεία που αναφέρονται σε αναγνωσιμότητα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ site ή blog είναι μια ιστορία που επηρεάζεται από μια σειρά από παράγοντες. Οι παράγοντες αυτοί μπορεί να είναι από το φαινομενικά αθώο cookie που στέλνει ένα site/blog στον υπολογιστή του χρήστη μέχρι την “άνοδο” σε οποιαδήποτε λίστα μπορεί να κυκλοφορεί στην πιάτσα.

.

Σημαντικό επίσης ρόλο παίζει ακόμη και η εγγραφή σε μια διαδικασία μέτρησης (αφού αν δεν είσαι εγγεγραμμένος σε τέτοια διαδικασία δεν προσμετράσαι ως πρέπει, ώστε να υπάρχει ίση μεταχείριση). Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, σήμερα αξιωθήκαμε να κάνουμε μια εγγραφή για να δούμε και εμείς τι ακριβώς είναι αυτή η ιστορία (από την οποία θα αποχωρήσουμε μετά από λίγο καιρό γιατί δεν είναι το στύλ μας)!
Αυτά για αρχή – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – και στη διάθεση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ για διευκρινήσεις, που πρέπει κάποια στιγμή να δοθούν ΣΥΝΟΛΙΚΑ, για να τελειώνουμε με αυτή την “περίεργη” ιστορία.

.

Η οποία ιστορία δεν μας νοιάζει στο βάθος, αφού η άνοδος (και η σταθεροποίηση) είναι δεδομένη, οι φίλοι αναγνώστες όσο περνάει ο καιρός τόσο γίνονται και περισσότεροι και μπορούμε να πούμε με περηφάνια πως όσοι μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν είναι εδώ και μας στηρίζουν. Απλά δεν θέλουμε να γράφονται βλακείες, αφού δεν είναι η πλήρης εικόνα. Αυτό είναι που μας πειράζει, τίποτε άλλο!!! Για τα άλλα είμαστε σίγουροι, πολύ δε περισσότερο για το που πατάμε!