Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο συνδυασμός του Φ. Δημητριάδη απαντά στην ανακοίνωση του συνδυασμού του Π. Γκυρίνη

logodimitriadis2014_350Από το συνδυασμό “Δημοτική Ενότητα για Πρόοδο & Ανάπτυξη” του Φ. Δημητριάδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση σε ανακοίνωση του συνδυασμού του Π. Γκυρίνη:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αυτό ούτε ο Γκέμπελς δεν θα το σκεφτόταν…

Συνηθίσαμε σ αυτήν την προεκλογική περίοδο να τρώμε καθημερινά λάσπη, να ακούμε ασύστολα ψεύδη, να δέχονται υποψήφιοί μας προσωπικές επιθέσεις, αλλά να διαστρεβλώνονται αποφάσεις του κορυφαίου θεσμού, του Συμβουλίου της Επικρατείας, δεν το περιμέναμε..

Δυστυχώς οι δημότες της Αλεξάνδρειας πρέπει να το υποστούν κι αυτό. Αντί να ακούν από τους υποψηφίους δημάρχους προτάσεις για την προκοπή του τόπου τους, να βλέπουν κοκορομαχίες σαν να βρίσκονται σε κοινοβούλιο υπανάπτυκτου κράτους.

Για την ουσία της υπόθεσης στην οποία αναφέρεται ο κ. Γκυρίνης, για δήθεν παράβαση καθήκοντος σε δήθεν παρατυπίες κατά την πληρωμή εργολάβων, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Αρκεί η επισύναψη της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία τα λέει όλα.

Η δικαιοσύνη έλαμψε και ο δήμαρχος απηλλάγη οριστικά από τις συκοφαντικές εναντίον του κατηγορίες. Οι αντίδικοί του, που τον έμπλεξαν σε δικαστική περιπέτεια θα πληρώσουν τώρα και τα έξοδα της δίκης.

Κι όμως, ο κ Γκυρίνης, όμηρος του πανικού που τον έχει καταλάβει σε μια καταστροφική γι αυτόν προεκλογική εκστρατεία, βάζει στο στόμα του το Ανώτατο δικαστήριο της χώρας ενώ γνωρίζει την τελεσίδικη απόφασή του.

Ακόμη χειρότερο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Γκυρίνης οτι όλα τα έξοδα της δίκης στην οποία άδικα ενέπλεξαν τον δήμαρχο τα πλήρωσε προσωπικά ο κ. Δημητριάδης, λέει ψευδώς ότι ξοδεύτηκαν κονδύλια του δήμου. Ούτε ένα ευρώ δεν δόθηκε από τον δήμο. Φανταζόμαστε γνωρίζει ο κ. Γκυρίνης τις νομικές συνέπειες της συκοφαντικής δυσφήμισης που εξαπολύει.

Όσες προσπάθειες κι αν κάναμε για μια ποιοτική προεκλογική περίοδο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι αποτύχαμε. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα περάσουμε έναν ακόμη μήνα, με 3 παρατάξεις που θα δίνουν έναν τίμιο αγώνα και 1 παράταξη που θα θέλει να εξευτελίσει την Αλεξάνδρεια. θα ρίχνει λάσπη νομίζοντας ότι ισχύει το ρητό “πες – πες κάτι μένει”. Μόνο και μόνο γιατί δεν μπορεί να εμφανίσει ρεαλιστικό πρόγραμμα.

Μιλώντας για πρόγραμμα… πότε θα δώσει απάντηση ο κ. Γκυρίνης στο χθεσινό ερώτημά μας για το πρόγραμμά του στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό; Εμείς θα ρωτάμε κάθε μέρα γιατί έχουμε ένα άλλο ρητό… “Ρώτα – ρώτα κάποτε θα απαντήσει”.

Και ένα άλλο ερώτημα, γιατί έκανε το λάθος να αναφερθεί στον κ. Βουλγαράκη, τον οποίο ενσωμάτωσε στον συνδυασμό του, αν και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κατασκεύασε την παράνομη σιδεριά… Είναι υπέρ ή κατά της πλήρους εφαρμογής του νόμου για τη χωροθέτηση τραπεζιών και καθισμάτων; Δεσμεύεται ότι έστω και ως αντιπολίτευση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, θα βοηθήσει ώστε να μην επιτραπεί σε κανέναν από τους καταστηματάρχες να κάνει αυθαίρετες κατασκευές: Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολη η απάντηση με περισσότερους του ενός υποψηφίους που εμπλέκονται σε παράνομες κατασκευές.

d1_sted2_sted3_sted4_sted5_sted6_sted7_sted8_sted9_sted10_sted11_sted12_ste