Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Νέο σενάριο για το εξαφανισμένο αεροσκάφος

MalaysianairΑφού τους έχουν βγάλει την ψυχή τους συγγενείς των ανθρώπων που επέβαιναν στην πτήση των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου με κάθε είδους σενάριο, τώρα έρχονται να ακουστούν άλλα σενάρια. Από αυτά που δίνουν ελπίδα αλλά που κανείς δεν γνωρίζει από που πηγάζουν.

Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ θέλει το αεροπλάνο να μην έχει πέσει στη θάλασσα (οπουδήποτε στον Ινδικό) αλλά να έχει προσγειωθεί – και μάλιστα ασφαλώς, άρα οι επιβάτες να είναι ζωντανοί – κάπου στο Αφγανιστάν!

Μια εφημερίδα της Μαλαισίας, η Daily Star, αναφέρει ….

….το παραπάνω σενάριο επικαλούμενη πηγές από την FSB της Ρωσίας, την παλιά KGB, χωρίς φυσικά να αναφέρει ξεκάθαρα την πηγή της. Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, οι επιβάτες και το πλήρωμα κρατούνται κάπου στο Αφγανιστάν ενώ ορισμένοι βρίσκονται στο Πακιστάν.

Φυσικά, η αγωνία των συγγενών των επιβατών και πληρώματος είναι στα ύψη ενώ κάθε είδους σενάριο θα ακούγεται και θα λαμβάνει παγκόσμια διάσταση μέχρι να έρθει η στιγμή που κάποια Αρχή θα ανακοινώσει ότι βρέθηκε έστω και ένα ίχνος του αεροπλάνου (οποιοδήποτε ίχνος, είτε αυτό θα “δείξει” την πτώση του αεροσκάφους είτε την προσγείωση του, κάπου στον πλανήτη).