Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Χωρίς κατηγορία

Με αλλαγές ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

P4071283 1Με …αλλαγές στη χωροταξία (με ότι κι αν αυτές σημαίνουν – ειδικά η μια!) ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η προεδρος του Δ.Σ. διάβασε τη δήλωση παραίτησης του πρώην δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου, ο δήμαρχος τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν τα τρία αυτά χρόνια και του ευχήθηκε. Επίσης αναγνώστηκε ανακοίνωση της παράταξης “Ρουμλούκι-Αλεξάνδρεια, πορεία στο μέλλον” για την επιλογή του Ν. Ανεσίδη στη θέση του αρχηγού της ενώ τέλος η Πρόεδρος του Δ.Σ. διάβασε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης  της Μαρίας Βουλγαροπούλου, “για πολιτικούς λόγους” όπως ανέφερε η επιστολή.

P4071287 1Οι αλλαγές στη χωροταξία σχετίζονται με την αλλαγή θέσης του Ν. Ανεσίδη (κατέλαβε τη θέση που διατηρούσε ο έως την προηγούμενη συνεδρίαση ο Μπ. Γκιόνογλου) αλλά και του Γιάννη Γκιουρτζή, ο οποίος – μετά από την επιστροφή του από την άδεια που είχε από το Δ.Σ.-  κάθισε στα έδρανα της αντιπολίτευσης, με ότι κι αν αυτό σημαίνει.

Ο Νίκος Ανεσίδης, λαμβάνοντας το λόγο, ευχαρίστησε για την παράταξή του για την επιλογή αλλά και τον πρώην δήμαρχο Αλεξάνδρειας για τη δωδεκαετή συνεργασία τους.