Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας για τη “συναυλία καλού σκοπού”

DSCN3638Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νηπιαγωγείου για τη “συναυλία καλού σκοπού”

Οι μαθητές, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας θέλουν να ευχαριστήσουν όλες και όλους που επισκέφτηκαν το 1Ο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ στην αυλή του σχολείου μας και μπροστά στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας για μία ολόκληρη εβδομάδα, γνώρισαν τις κατασκευές μας και τις αγόρασαν σχεδόν όλες .

Ήταν μια όμορφη εμπειρία για μας και έγινε και πιο ουσιαστική γιατί με τα έσοδα που κάναμε θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο ποιοτική και πιο ουσιαστική την εκπαιδευτική διαδικασία στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε επίσης… την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, την Κ. Μοσχοπούλου Όλγα υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας και τη Κ. Αναστασία Ιγνατιάδου μέλος της ΚΕΔΑ που διοργάνωσαν τη «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΛΟΥ ΣΚΟΠΟΥ» μια εκδήλωση συνεισφοράς και αγάπης με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για τους γονείς μαθητών του Ειδικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου και για Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας .

Ήταν και μια όμορφη εκδήλωση και για μας μια γλυκιά βραδιά όπου παρέα με συμπολίτισσες και συμπολίτες οι μαθητές μας χόρεψαν και διασκέδασαν και οι γονείς των μαθητών μας ένιωσαν ζεστασιά στην καρδιά τους με τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη από φίλες και φίλους .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του μουσικού συγκροτήματος ΑΛΕXANDRIAN”S BAND που αφιλοκερδώς έπαιξαν για το σχολείο μας αλλά και για την όμορφη μουσική που ακούσαμε.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που έφεραν τρόφιμα και ρουχισμό για τους γονείς μαθητών μας και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας

Ευχαριστούμε και τον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΛΟΥ ΣΚΟΠΟΥ» το «Ρουμλούκι Οn-Line

Ευχαριστούμε επίσης τους Μύλους Καρανίκα Α.Ε για τη χορηγία στο σύλλογό μας το ποσόν των 500 ευρώ και τη Φιλοπρόοδο Αδελφότητα Κυριών και Δεσποινίδων του Δήμου Αλεξάνδρειας για τη χορηγία στο σύλλογό μας το ποσό των 100 Ευρώ .

Τέλος ευχαριστούμε το Μελισσοκόμο Κ. Μίλτο Εσκιόγλου για τη στέγη (τέντα ) που έστησε για το ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ του σχολείου μας μπροστά στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας

Σε όλους ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με ΑΠΟΔΟΧΗ της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ να αγκαλιάσει την καρδιά μας με προσωπική και οικογενειακή υγεία.