Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου εκλογές Χωρίς κατηγορία

Ενημερωτική εκδήλωση στη Μελίκη έκανε ο συνδυασμός “Ώρα Ευθύνης”

MELIKI 1Από το συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Για το πρόστιμο των 80 χιλιάδων ευρώ και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση μίλησαν ο Τ. Τασιόπουλος και ο Ν. Μπρουσκέλης στην Μελίκη -Χαιρετισμός του Παν. Γκυρίνη
.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του Παναγιώτη Γκυρίνη στην Μελίκη που είχε ως θέματα την υπόδικη υπόθεση των αμμοληψιών που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια από την κοινοπραξία δυο εργολάβων και της πρώην δημοτικής επιχείρησης φυσικών πόρων Μελίκης. Μια κοινοπραξία που επέφερε ένα πρόστιμο ύψους 250 χιλιάδων ευρώ και υποχρέωσε τον δήμο Αλεξάνδρειας να πληρώσει στο δημόσιο 80 χιλιάδες ευρώ για να πάρει ενημερότητα.
Εισηγητής του θέματος αυτού ήταν ο νυν δημοτικός σύμβουλος Τάσος Τασιόπουλος που τόνισε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος έκανε ότι μπορούσε ώστε να μην διεκδικήσει ο δήμος τα λεφτά αυτά με την δικαστική οδό και γι αυτό πρέπει να απολογηθεί.
Στην συνέχεια ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπρουσκέλης αναφέρθηκε…

MELIKI 2

… σε μια βασική παράμετρο της προγραμματικής πρότασης της παράταξης που αφορά στην δημοκρατική
διακυβέρνηση του δήμου και την διαφάνεια της λειτουργίας του και πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα που θα πάρει η αυριανή διοίκηση Γκυρίνη όπως η εκλογή συμπαραστάτη του δημότη, το άνοιγμα όλων των κοινοτήτων που σήμερα παραμένουν κλειστές, η απόδοση όλων των αρμοδιοτήτων στους αιρετούς προέδρους ώστε να λειτουργούν υπεύθυνα και για το τοπικό συμφέρον επιλύοντας καθημερινά προβλήματα. Τέλος, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να στηθεί μια νέα, σύγχρονη διαδικτυακή πύλη του δήμου όπου ο κάθε δημότης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί κάθε μέρα τα έσοδα και τα έξοδα του δημοτικού ταμείου.
Στην εκδήλωση παρέστη και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης που απευθυνόμενος στους δημότες που είχαν κατακλύσει το καφενείο όπου έγινε η εκδήλωση είπε ότι οι εκλογές θα δώσουν την δυνατότητα στους πολίτες να αλλάξουν πορεία στο δήμο και ότι θα «βαρεθείτε να μας βλέπετε ως αυριανή διοίκηση».