Κατηγορίες
βουλευτές Ημαθία

Γιοβανόπουλος προς υποψηφίους για το νερό: “Αγαπητοί υποψήφιοι […] σας ακούμε”.

giovannopoulos_k_vouli2Τη θέση των υποψηφίων για το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ για τον άνθρωπο μετά απ’ την υγεία, για το νερό και τον τρόπο που σκοπεύουν να το διαχειριστούν, ζητά να μάθει μέσα από τη τη σελίδα του στο facebook ο ανεξάρτητος πλέον (εκλεγμένος το 2012 με το κόμμα του Καμμένου) βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος.
Ο βουλευτής κάνει και μια όχι άσχετη με την πραγματικότητα αναφορά στα παιχνίδια που γίνονται με το νερό, που κάποιοι θέλουν να περάσει σε χέρια ιδιωτών.

.
Ο βουλευτής Ημαθίας γράφει: Τα αόριστα συνθήματα ενόψει τοπικών εκλογών ακούγονται ευχάριστα. Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα είναι να σώσουμε όσα μπορούν να σωθούν. Με θέσεις και δράσεις. Πριν εκλεγούμε.
Το ΝΕΡΟ μας ως δημόσιο αγαθό είναι αδιανόητο να περάσει σε ιδιωτικά χέρια. Ο σχεδιασμός είναι να ιδιωτικοποιηθεί και αυτός ο εθνικός πυλώνας ανεξαρτησίας. Όπου εφαρμόστηκε ανά τον κόσμο εγκαταλείφθηκαν οι υποδομές, αυξήθηκαν οι τιμές, εξαντλήθηκαν τα αποθέματα, πέθανε η ποιότητα.
Κυρίως ας σκεφτούμε πως τον διακόπτη αυτής της φυσικής κοινωνικής ελευθερίας θα τον εγκαταλείψουμε σε κάποιον που θα σκοπεύει στο κέρδος.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ. Με όσα σφάλματα κι αν υπάρχουν τυχόν στις δημοτικές διαχειρίσεις, δεν επιτρέπουμε την υποθήκευση του μέλλοντος. Αγαπητοί υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι, σας ακούμε.

28-4-2014 Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Ανεξάρτητος Βουλευτής Ημαθίας