Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Δημητριάδης Φώτης

Ανακοίνωση του συνδυασμού “Δημοτική Ενότητα” (Φ. Δημητριάδης)

logodimitriadis2014_350Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Ενότητα για Πρόοδο και Ανάπτυξη” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της διοίκησης του δήμου, της παράταξής μας, δεν λείπουν δυστυχώς και οι καθημερινές προσωπικές επιθέσεις με πρωτόγνωρους χαρακτηρισμούς εναντίον στελεχών του συνδυασμού μας. Πρόσφατο παράδειγμα το χτεσινό άνανδρο και σε πολλά σημεία εμπαθές λιβελογράφημα, σε βάρος μιας γυναίκας υποψηφίας με τον συνδυασμό μας, που μάχεται ανοιχτά και καθαρά για τις επιλογές της και την αξιοπρέπειά της.

Η παράταξη – πολιτικό συνονθύλευμα Γκυρίνη χρησιμοποιεί πλέον “πρόθυμα” έντυπα, ραδιοφωνικούς σταθμούς και ιστοσελίδες, για να εξαπολύει αυτές τις επιθέσεις από το στόμα και τη γραφίδα δήθεν δημοσιογράφων.

Οι έντιμοι πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλεξάνδρειας ουδέποτε έχουν αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα στο παρελθόν, ακόμη και σε σκληρές πολιτικές περιόδους και εύλογα αναρωτώνται τί στο καλό είναι αυτό που διακυβεύεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αξίζει να διακινείται τόσο χρήμα και να εκμαυλίζονται συνειδήσεις, για να μετατραπούν καθημερινοί άνθρωποι σε εκτοξευτές λάσπης;

Άρχισαν τώρα να αντιγράφουν και αρνητικά πρότυπα των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και να βγάζουν πλαστές δημοσκοπήσεις, προφανώς για να ανεβάσουν το ηθικό των στελεχών τους που έχει τρωθεί από το κλίμα που συναντούν στις πόλεις και τα χωριά του δήμου μας.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο, δεν θα ευτελίσουμε την προεκλογική εκστρατεία και φυσικά δεν θα κάνουμε προσωπικές επιθέσεις, γιατί, στο κάτω – κάτω, με αυτούς τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να συνεργαστούμε μετά τις εκλογές στη νέα μας θητεία στη διοίκηση του δήμου, για το καλό του τόπου μας.

Σε ιστοσελίδες και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ή σε έντυπα όπου αναρτώνται στα παρμπρίζ και ρυπαίνουν την πόλη, δεν θα στέλνουμε ούτε καν απαντήσεις. Αυτό μας ζητούν και οι δημότες που μας παροτρύνουν να μην ενδώσουμε στη λάσπη και να ασχολούμαστε με το πρόγραμμά μας για την προοπτική της Αλεξάνδρειας.

Όσο για την περίφημη «δημοσκόπηση» θεωρείται εκ προοιμίου μη αποδεκτή και αρκεί μια ματιά στους κανόνες δεοντολογίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Εταιριών Δημοσκοπήσεων και της αντίστοιχης Ελληνικής για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει καμιά επιστημονική βάση σε τέτοιες έρευνες. Αλήθεια… εφ όσον δημοσίευσαν “γκάλοπ”, το κοινοποίησαν και στο ΕΣΡ όπως ο νόμος επιβάλλει;

Όλοι αυτοί θα πρέπει να εξηγήσουν στους συντοπίτες τους, μετά τις εκλογές, από ποια συμφέροντα ορμώμενοι έγραφαν τα όσα γράφουν.