Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Δημητριάδης Φώτης εκλογές Χωρίς κατηγορία

Ανακοίνωση του συνδυασμού του Φ. Δημητριάδη για την υποψηφιότητα της Β. Δρίζη με τον Π. Γκυρίνη

logodimitriadis2014_350Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο” του Φώτη Δημητριάδη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, αναφορικά με την ανακοινωθείσα (στις 4 Απριλίου) υποψηφιότητας της κας Β. Δρίζη με τον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” του Π. Γκυρίνη:

Η κ. Βίκυ Δρίζη – Η “Ώρα Ευθύνης” κι ο …κατήφορος του Δήμου!!!

Διαβάσαμε ότι η κ. Δρίζη Βίκυ συνομίλησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη κι ότι έθεσε σκοπό της πολιτικής ζωής της να …σταματήσει τον «κατήφορο» του Δήμου θέτοντας υποψηφιότητα στο πλευρό του!!!
Εμείς απλά υπενθυμίζουμε ότι η κ. Βίκυ Δρίζη……. ήταν για τρία χρόνια και εξακολουθεί να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, διορισμένη προσωπικά από το Δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη. Η ΚΕΔΑ υπό την Προεδρία του Δημήτρη Παπαδόπουλου, με την εργατικότητα όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και με τη συμβολή όλων των εργαζομένων της Επιχείρησης επιτέλεσε ένα πραγματικό θαύμα σ’ όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.
Στην τριετία αυτή οι δραστηριότητες της ΚΕΔΑ αυξήθηκαν σημαντικά ποιοτικά και ποσοτικά όταν μάλιστα τα κονδύλια που διατέθηκαν ήταν δραστικά μειωμένα. Όλοι οι δημότες ομολογούν ότι στα χρόνια του Φώτη Δημητριάδη συντελέστηκε μια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο στο Δήμο Αλεξάνδρειας , ότι τα κονδύλια που απορροφήθηκαν από το ΕΣΠΑ και από άλλες πηγές χρηματοδότησης ήταν πολλαπλάσια σε σύγκριση με άλλες εποχές κι ότι η πόλη αλλάζει χαρακτήρα και όψη ριζικά. Κατά κοινή ομολογία η ΚΕΔΑ, όπως και οι επιμέρους τομείς δράσης του Δήμου, δημιούργησαν ένα σημαντικό έργο, με το οποίο κέρδισαν τις καρδιές των δημοτών μας.
Ποιοι λόγοι ανάγκασαν την κ Βίκυ Δρίζη να αποκαλέσει αυτό το τεράστιο έργο …κατήφορο του Δήμου; Πώς είναι δυνατόν μία σύμβουλος του Δ. Σ. της ΚΕΔΑ, που επί τρία χρόνια ψήφιζε ΝΑΙ σε όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ. να ομολογεί ότι η ίδια με την υπογραφή της οδήγησε το Δήμο και την ΚΕΔΑ, φυσικά, στον κατήφορο; Άραγε με την ομολογία αυτή της κ. Δρίζη συμφωνούν οι δημότες;
Εμείς πάντως έχουμε την εντύπωση ότι οι δημότες της Αλεξάνδρειας αναγνωρίζουν το έργο που έγινε κι ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας στα χρόνια του Δημητριάδη κατάφερε να ορθοποδήσει, να εξοφλήσει, σχεδόν, τα τεράστια χρέη, που ήταν φορτωμένος και να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Να πορεύεται πλέον με καλύτερο προγραμματισμό και με ορθότερη ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Δεν έχει επομένως ανάγκη από κάποιους επίδοξους σωτήρες που εμφανίστηκαν την τελευταία στιγμή.
Ελπίζουμε οι δημότες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να αντιληφθούν ότι η κ. Βίκυ Δρίζη έχει πιθανότατα, άλλα κίνητρα κι όχι ασφαλώς τη …σωτηρία του Δήμου μας!!!
Οι δημότες πάντως θα κρίνουν αν ο κατήφορος του Δήμου, που περιγράφει η κ. Δρίζη και η παράταξη του κ. Γκυρίνη, αφορά στο Δήμο ή είναι κατήφορος του καταγγέλοντος και της παράταξης με το όνομα ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.
Οι συνεχείς ατεκμηρίωτες καταγγελίες, μάλλον ανευθυνότητα εκφράζουν και δεν καταθέτουν καμιά πρόταση για επίλυση προβλημάτων των δημοτών και του τόπου.
Εμείς και οι πολίτες του Δήμου περιμένουμε τις επισημάνσεις των λαθών που έγιναν στις δράσεις της ΚΕΔΑ, στις οποίες συμφώνησε και ψήφισε και η κ. Δρίζη.