Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου Δημητριάδης Φώτης εκλογές

Ανακοίνωση – απάντηση της “Ώρας Ευθύνης” σε ανακοίνωση της “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο”

gyr_dimitrΑπό το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη, εκδόθηκε ανακοίνωση, που αποτελεί απάντηση σε ανακοίνωση του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο” του Φώτη Δημητριάδη (με την οποία σχολιάζονταν η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Β. Δρίζη με τον Παν. Γκυρίνη – ΕΔΩ).
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ο πανικός του απερχόμενου είναι κακός σύμβουλος. Αρχίσαν τα οράματα

.

Η αντίδραση της παράταξης Δημητριάδη έχει καταληφθεί από πανικό και δεν μπορεί να το κρύψει. Έβγαλε ολόκληρη ανακοίνωση για να σχολιάσει την δήλωση της κ. Β. Δρίζη την οποία έκανε με αφορμή την ένταξή της στην παράταξη «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και της συστράτευσής της στον κοινό μας αγώνα για να βάλουμε τέρμα στον κατήφορο του δήμου μας συνολικά.
Ο ευφάνταστος συγγραφέας της ανακοίνωσης της παράταξης του πανικόβλητου απερχόμενου δημάρχου φαίνεται ότι κατέχει ιδιαίτερες δυνατότητες και δεξιότητες και «βλέπει» πράγματα που για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς, το σύνολο των συμπολιτών μας δηλαδή, είναι αόρατα.
«Βλέπει» ο συγγραφέας της παράταξης Δημητριάδη ένα τεράστιο έργο που έχει συντελεστεί στο δήμο παρά τα πενιχρά οικονομικά του. Προφανώς έχει το «χάρισμα» του αγίου και βλέπει οράματα. Ίσως «βλέπει» αυτά που περιέγραφε ο απερχόμενος δήμαρχος στο προεκλογικό του φυλλάδιο με τα 25+1 σημεία που πρότεινε στους συνδημότες αλλά κανένα από αυτά δεν …πέτυχε.
Η έκδοση της ανακοίνωσης υπηρετεί έναν και απολύτως προφανή στόχο. Να πλήξει την υποψηφιότητα της κ. Δρίζη. Η στοχοποίησή της είναι ακόμα ένα δείγμα της πολιτικής κουλτούρας που διακρίνει την παράταξη του απερχόμενου πανικόβλητου δημάρχου. Ρίχνουν το επίπεδο της αντιπαράθεσης στο κατώτερο σημείο αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους ακολουθήσουμε. Εμείς, θα συνεχίσουμε την αυστηρή κριτική μας στην μακράν πιο ανίκανη διοίκηση που πέρασε από το δήμο μας, θα αποκαλύπτουμε όλα τα δυσώδη θέματα που με επιμέλεια αποφεύγει να θίξει, να αναφερθεί. Θα συνεχίσουμε να προκαλούμε την απερχόμενη διοίκηση να πει επιτέλους «γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα». Έχει απάντηση;
Τέλος αλλά όχι έσχατο. Η παράταξή μας ήδη έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει την προγραμματική της πρόταση. Μέσα στην προεκλογική περίοδο οι συμπολίτες θα έχουν ολοκληρωμένο το πρόγραμμά μας και θα το αξιολογήσουν. Η παράταξη του πανικόβλητου απερχόμενου δημάρχου έχει προγραμματική πρόταση; Εκτός κι αν πρόγραμμά τους είναι η βιομηχανία των προεκλογικών ρουσφετιών που κάνουν σε όποιον ψηφίζει, στην παράνομη παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων για καλλιέργεια, στην παραχώρηση δημοτικών χώρων με «το στόμα», στην διανομή σωλήνων σε όποιον περνάει έξω από τα σπίτια των τοπικών προέδρων.
Αυτό το χάλι θα σταματήσει στις 18 Μαΐου. Οι δημότες έχουν κρίση και ήρθε η ώρα να τιμωρήσουν τους φαύλους και τους ανίκανους. Θα βάλουν τέλος στον κατήφορο.”