Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Χωρίς κατηγορία

Ανακοίνωση Ανεσίδη για τις ανακοινώσεις Παπαδόπουλου

anesidisΑπό τη δημοτική παράταξη “Αλεξάνδρεια – Ρουμλούκι, πορεία στο μέλλον” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Με αφορμή τι επανειλημμένες καταχωρήσεις της ΚΕΔΑ δια του προέδρου της κ. Δ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για το έργο που έχει παραχθεί κατά τα τελευταία χρόνια από την επιχείρηση του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ θα πρέπει να θυμίσουμε τα ακόλουθα:

  • Παρουσιάστηκαν ως έργα της παρούσας διοίκησης, έργα, όπως το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, τα ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ, το ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, και διάφορα άλλα που καμιά σχέση δεν έχουν με την τρέχουσα τριετία καθώς αυτά εκτελέστηκαν και παραδόθηκαν προς χρήση σε άριστη κατάσταση από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Χ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ όταν ο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ήταν ακόμα στον τότε δήμο ΠΛΑΤΕΟΣ. 
  • Αναλυτικά, το δημοτικό ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ παραδόθηκε στους πολίτες του τότε δήμου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ το καλοκαίρι του 2009 και ήταν έργο προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, και εκσυγχρονίστηκε ως προς το λειτουργικό κομμάτι του (π.χ. φίλτρα τελευταίου τύπου) το 2010. 
  • Τα γήπεδα ΤΕΝΝΙΣ, έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ παραδόθηκε και λειτούργησε κανονικά το 2008. 
  • Το πάρκο ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ το οποίο ο κ. Πρόεδρος άφησε να χορταριάσει χωρίς καμιά φροντίδα και θυμήθηκε να κόψει τα χορτάρια μόλις προεκλογικά το 2014, για να το παρουσιάσει σήμερα, λειτουργούσε από το 2008. 
  • Στο κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ του δημοτικού ΣΤΑΔΙΟΥ τοποθετήθηκε νέο δάπεδο ύψους 60.000 ευρώ, όταν ο κ. Πρόεδρος ήταν στο ΠΛΑΤΥ.
  • Το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ του 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ολοκληρώθηκε και λειτούργησε επίσης κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο.
  • Όλοι οι παιδικοί ΣΤΑΘΜΟΙ του τότε δήμου ΑΛΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ανακαινίστηκαν και λειτούργησαν με άψογο τρόπο και αποτέλεσαν πρότυπο λειτουργίας σε όλο το Νομό και όχι μόνον, έτσι ώστε ακόμα και σήμερα ο κ. Πρόεδρος να νομίζει πως αν προβάλει φωτογραφίες τους, παρουσιάζοντας τους ως δικό του έργο θα κερδίσει καμιά ψήφο.
  • Δεν είναι τελικά περίεργο για τον κ. Πρόεδρο της ΚΕΔΑ αφού αποφάσισε να καπηλευτεί έργα που άλλοι ολοκλήρωσαν να κάνει βουτιά στο χρόνο, παρουσιάζοντας σε φωτογραφίες ως δικό του έργο ακόμα και τoν ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ του Π. ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ που έγινε το 2000 επί θητείας ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, όταν έγιναν όλα τα έργα στο δήμο ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ.

Αυτό που απομένει στην τρέχουσα διοίκηση αλλά και σε κάθε διοίκηση είναι η συντήρηση και η λειτουργία όλων των έργων.
Αν αυτό αποτελεί παράσημο για την όποια διοίκηση οι δημότες θα το κρίνουν.
Αλίμονο αν τα άφηναν να ρημάξουν, όπως π.χ. έκανε αυτή η διοίκηση με το κέντρο υποδοχής ROM, και τα αποδυτήρια στο ΓΗΠΕΔΟ Κεφαλοχωρίου και όχι μόνον.

Για την δημοτική παράταξη
Νίκος Ανεσίδης