Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου

“Ώρα Ευθύνης” (Γκυρίνης): “Καταγγέλλουμε την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας για την αδιαφορία της”

ora efthinis 700x254Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου – συνοδευόμενο από φωτογραφίες ορισμένες εκ των οποίων  θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης:

“Καταγγέλλουμε την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας για την αδιαφορία της

Και αυτή η νεροποντή αποκάλυψε την ανικανότητα και την έλλειψη ενδιαφέροντος

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά παραμένουν οι δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας που παρακολουθούν ανήμποροι και ανυπεράσπιστοι να καταστρέφεται η περιουσία τους και τα σπίτια τους από τα πλημμυρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή μας. Σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας που αντίκρισαν το μέγεθος τη ζημιάς που υπέστησαν για ακόμα μια φορά από μια μετρίας έντασης νεροποντή που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή.

Δεκάδες σπίτια πλημμυρισμένα σε όλο το εύρος του δήμου. Στον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου η κατάσταση είναι απελπιστική για αρκετές οικογένειες που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους. Τα κανάλια υπερχειλισμένα και γεμάτα ακαθαρσίες αποτελούν διαρκή κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Στο Πλατύ πλημμύρισαν αυλές σπιτιών γιατί τα κανάλια, κλειστά και μη, ήταν ακαθάριστα και αδυνατούσαν να παροχετεύσουν το νερό. Στο Νεοχώρι πλημμύρισαν σπίτια και ο περιβάλλοντας χώρος της κοινότητας. Στην Αγκαθιά το ρέμα που βρίσκεται στο δυτικό μέρος του χωριού κατέβασε το νερό στον σωληνωτό αγωγό που ήταν ήδη φρακαρισμένος και έκανε ζημιές σε αρκετά σπίτια.

Όλα τα παραπάνω είναι ακόμα ένα δείγμα της αδιαφορίας του απερχόμενου δημάρχου και της διοίκησής του συνολικά που τέσσερα χρόνια ας αδιαφόρησε συστηματικά για να λύσει το πρόβλημα που σοβεί χρόνια τώρα. Θα μπορούσε να έχει λυθεί το πρόβλημα αυτό και να μην γίνονται ζημιές στα σπίτια αν κρατούσαν τα δίκτυα καθαρά, αν προχωρούσαν σε διορθωτικές επεμβάσεις και αν κατασκεύαζαν δίκτυα ομβρίων εκεί όπου δεν υπάρχουν.

Όμως, τίποτα από τα παραπάνω δεν έκαναν γιατί δεν τους ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής των κατοίκων, δεν πονάνε τους συμπολίτες μας, δεν έχουν όραμα για το δήμο, δεν είναι ικανοί να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Είναι ανίκανοι και ανεπαρκείς και γι αυτό ο λαός του δήμου Αλεξάνδρειας θα τους στείλει στα σπίτια τους για να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον πολύπαθο δήμο μας.”

Οδός Θεοχ. Κούγκα

 

Αγκαθιά, πλημμυρισμένο σπίτι 3

 

Αγκαθιά, πλημμυρισμένο σπίτι 1

 

Αγκαθιά, βουλωμένος αγωγός 1

 

Οδός Καραϊσκάκη

 

Οδός Σχολείων- πλατεία Αρβανιτοπούλου