Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου εκλογές Χωρίς κατηγορία

Υποψηφιότητες στις Δ.Ε. Πλατέος & Μελίκης ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Ώρα Ευθύνης”

pltypopsΤρεις νέους υποψηφίους, δυο από στην Δημοτική Ενότητα Πλατέος και μια στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο συνδυασμός “Ώρα Ευθύνης”.

Τα σχετικά δελτία τύπου αναφέρουν τα παρακάτω:

– “Σας ανακοινώνουμε ότι ακόμα δυο συμπολίτες από το Πλατύ συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον συνδυασμό μας και να εργαστούν μαζί μας για να σταματήσουμε τον κατήφορο του δήμου μας εξ αιτίας της ανίκανης διοίκησης που έλαχε στο τόπο μας.

Ο Μητράκος Δημήτριος και ο Ευσταθιάδης Κωνσταντίνος του Αθανασίου θα είναι υποψήφιοι με την «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», ο πρώτος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ενότητα Πλατέος και ο δεύτερος ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην δημοτική Κοινότητα Πλατέος.”

– “Ανακοινώνουμε ακόμα μια υποψηφιότητα στην δημοτική ενότητα Μελίκης. Η Καλλιόπη Χαντζοπούλου επισκέφθηκε τον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξής μας Παναγιώτη Γκυρίνη και μετά από συζήτηση που είχε μαζί του συμφώνησε να στρατευτεί στον κοινό αγώνα μας και να δώσει όλες τις δυνάμεις της για να βάλουμε φρένο στον κατήφορο του δήμου.

Η Καλ. Χαντζοπούλου, μια νεαρή και δυναμική γυναίκα με κύρια χαρακτηριστικά την εντιμότητα και την ηθική της υπόσταση, που κατάγεται από την Αγκαθιά και ζει στην Τριλοφιά απασχολήθηκε επί οχτώ χρόνια στον ΟΑΕΔ και δηλώνει πανέτοιμη να δώσει τη μάχη των εκλογών. Αμέσως μετά την συνάντηση δήλωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον τόπο της.

Η Καλ. Χαντζοπούλου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Μελίκης.”