Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου εκλογές Πλατύ Χωρίς κατηγορία

Υποψήφια στην Δημοτ. Κοινότητα Πλατέος με την “Ώρα Ευθύνης” η Θ. Κιουσέογλου

Θεοδώρα Κιουσέογλου2Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” (υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης) εκδόθηκε ο παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με υποψηφιότητα στην Τ.Κ. Πλατέος:
Σας ανακοινώνουμε ότι η Θεοδώρα Κιουσέογλου από το Πλατύ εντάχθηκε στην παράταξή μας και θα είναι υποψήφια σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Πλατέος.
Η Θ. Κιουσέογλου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη και αφού συζήτησε μαζί του συμφώνησε να συμπαραταχθεί και να δώσει όλες τις δυνάμεις της για να αλλάξει πορεία ο τόπος και να βγει από την στασιμότητα το χωριό της, το Πλατύ.
.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Θεοδώρα Κιουσέογλου γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Πλατύ. Είναι κόρη του Βασίλη και της Σοφίας Κιουσέογλου και έχει μια αδελφή, την Ελένη.
Αποφοίτησε το 1999 από το Γενικό Λύκειο Πλατέος και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα βοηθών Ιατρικών – Βιοχημικών & Μικροβιολογικών Εργαστηρίων του ΙΕΚ Παστέρ και στη συνέχεια στο Τμήμα βοηθού Φαρμακοποιού του ιδίου ως άνω ΙΕΚ, στη Θεσσαλονίκη.
Από τον Δεκέμβριο του 2010 έχει προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ ως βοηθός Μικροβιολόγου – Παρασκευάστρια στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα.

Μία απάντηση στο “Υποψήφια στην Δημοτ. Κοινότητα Πλατέος με την “Ώρα Ευθύνης” η Θ. Κιουσέογλου”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.