Κατηγορίες
δελτία τύπου εκλογές Ημαθία

Σαρηγιαννίδης – Ιωαννίδης (“Περιφέρεια-Πρωταθλήτρια”): Σχέδιο και στήριξη της αγροτικής παραγωγής και των εξαγωγών, αλλά και προβληματισμός λόγω Ουκρανίας

sarioannvenΔελτίο τύπου:

Τρόπους και σχέδιο στήριξης της αγροτικής παραγωγής και των εξαγωγών έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα στον σχεδιασμό του ο Γιάννης Ιωαννίδης, σε συνεργασία με τους αγροτικούς φορείς και τις ομάδες παραγωγών. Παρακολουθώντας όμως τα δραματικά γεγονότα χωρίς τέλος στην Ουκρανία, δεν παύει να ζητά παράλληλα από την κυβέρνηση την παρακολούθηση των εξελίξεων και την παρέμβαση όπου και όποτε αυτό μπορεί να επιτευχθεί, για την προστασία των εξαγωγών και των παραγωγών μας.
«Η περσινή χρονιά δοκιμάστηκε σκληρά από το χαλάζι. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χαμένη για την αγροτική παραγωγή λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία θα πλήξει επικίνδυνα το εισόδημα των παραγωγών», σημείωνε με έκδηλη ανησυχία ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Στάθης Σαρηγιαννίδης, μιλώντας μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννη Ιωαννίδη στους εκπροσώπους της ΑΛΜΜΕ και της VENUS κατά τη διάρκεια της εκεί επίσκεψής τους.