Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις

Δημήτρης Παπαδόπουλος – Πρόεδρος της ΚΕΔΑ: “Απαντάμε με έργα και φωτογραφίες

DSC01910Από το συνδυασμό “Δημοτική Συνεργασία για ανάπτυξη & πρόοδο” του υποψηφίου δημάρχου Φ. Δημητριάδη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Συνεχίζοντας την ενημέρωση των Δημοτών του Δήμου Αλεξάνδρειας ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος αναφέρεται στα έργα που έγιναν στην περίοδο που ήταν Πρόεδρος της ΚΕΔΑ και δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δράσεις αυτές για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις και σκιές. Τα έργα μιλούν από μόνα τους και οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τα πάντα. Επειδή ο κόσμος έχει κρίση και μνήμη είναι εύκολο να κρίνει και απονέμει τους επαίνους σ’ όσους ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κι όχι σ’ όσους ονειρεύονται οφίκια και θέσεις για προσωπικό γόητρο και για ατομική προβολή.

1. Με πολύ κόπο και παρά τα όποια εμπόδια συναντήσαμε στην πορεία καταφέραμε να προβούμε στην έκδοση της εφημερίδας της ΚΕΔΑ με τίτλο «ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ». Κατηγορηθήκαμε από ορισμένους για δήθεν σπατάλη 60.000 Ευρώ, τα οποία βρίσκονταν στη φαντασία κάποιων μια και τα πραγματικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την Συντακτική Επιτροπή……. κατέδειξαν ότι η εφημερίδα είναι σχεδόν αυτάρκης σήμερα και δίνει μια πλατιά ενημέρωση σ’ όλους τους Δημότες στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες με μια κυκλοφορία τριών χιλιάδων φύλλων που γίνονται ανάρπαστα. Οι αμφισβητήσεις επιτέλους έπαψαν και δεν ακούγονται καθόλου.
2.Ιδρύσαμε το Τμήμα Θεατρικής Δημιουργίας της ΚΕΔΑ με αποτέλεσμα να προκύψουν δύο καταπληκτικά θεατρικά σχήματα. Το εφηβικό και το τμήμα των ενηλίκων που μας χάρισαν μέχρι τώρα κάποιες καταπληκτικές παραστάσεις που πραγματικά γοήτευσαν τον κόσμο και έδωσαν χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Από τη δράση μας αυτή εισπράξαμε μέχρι τώρα εκατοντάδες συγχαρητήρια και δεχτήκαμε πολλούς επαίνους. Σ’ αυτό το θέμα δεν δεχτήκαμε περιέργως καμία κριτική από κάποιους κατά τ’ άλλα λαλίστατους. Τι είχαν να πούνε άλλωστε;
DSC04037Τελειώνοντας θα θέλαμε να θυμίσουμε στους δημότες ποια ήταν η υποδομή που παραλάβαμε , για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Για την περιοχή του Αμφιθεάτρου μας άφησαν μια εγκαταλελειμμένη έκταση χωρίς καμία αθλητική υποδομή, μας άφησαν τέσσερις κατεστραμμένες μπασκέτες κι ένα Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που ήταν ένας χώρος εντελώς αχρησιμοποίητος γεμάτος ξερόκλαδα και αγκάθια, χωρίς ένα ποδήλατο ή άλλο όχημα και μια εμφάνιση που ήταν κυριολεκτικά απογοητευτική. Σήμερα η περιοχή αυτή σφύζει από ζωή και εκατοντάδες άνθρωποι κάθε μέρα αθλούνται, περπατάνε κι εκπαιδεύονται στο χώρο αυτό.
Στις φωτογραφίες μας παρακάτω θα διακρίνετε όλους τους χώρους στους οποίους έγιναν παρεμβάσεις και σήμερα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση κι όλα αυτά έγιναν με ελάχιστα έξοδα και με αξιοποίηση του προσωπικού της Επιχείρησης και την ουσιαστική βοήθεια κάποιων εθελοντών.

DSC01919

DSC04059

 

DSC04051

 

DSC04049

 

DSC01938

 

DSC04044