Κατηγορίες
αγορά Χωρίς κατηγορία

Αρνιά στα καταστήματα lidl – τι ανακοίνωσε η εταιρία

arnierevnaΑνακοίνωση για το θέμα με τα αρνιά εξέδωσε η εταιρία Lidl Hellas. Στο μεταξύ, όπως προέκυψε από τους ελέγχους που έκανε το υπουργείο Ανάπτυξης, με αφορμή το διαφημιστικό μήνυμα της εταιρείας, τις αντιδράσεις καταναλωτών αλλά και τα δημοσιεύματα, λίγα είναι τα αρνιά που πωλούνται καθημερινά σε κάθε κατάστημα των Lidl στην τιμή των 3,99 ευρώ. Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έκθεση ελέγχου ότι στην Αθήνα το Σάββατο 12 Απριλίου διακινήθηκαν (σε 31 καταστήματα) 640 σφάγια, την Κυριακή 13 Απριλίου 400 και τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 320 τεμάχια.
Στην ανακοίνωση της για το θέμα η εταιρία αναφέρει τα παρακάτω:
“Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την τιμή και τις ποσότητες της πασχαλινής προσφοράς αμνοεριφίων που διαθέτει η Lidl Hellas στα καταστήματά της θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα κάτωθι:
Την παρούσα εβδομάδα η Lidl Hellas διαθέτει στα καταστήματά της σε προσφορά διαφόρους κωδικούς συσκευασμένου νωπού αρνιού. Συνολικά η Lidl Hellas έχει προγραμματίσει να διαθέσει περίπου 190.000 κιλά νωπό αρνί στην ελληνική αγορά. Η ποσότητα αυτή είναι περίπου 14 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις ποσότητες που είχε διαθέσει πέρυσι στην ελληνική αγορά την αντίστοιχη περίοδο.
Ο προγραμματισμός έχει γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε τα καταστήματα να μπορούν να προβαίνουν από 13/4 μέχρι 19/4 σε πολλαπλές παραγγελίες / προμήθειες.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένο Έλληνα προμηθευτή. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται κατά την παραγωγική διαδικασία υπάγονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Τα αποτελέσματα αυτών επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα του εμπορεύματος.
Η αποδοχή στα συγκεκριμένα προϊόντα στις αρχές της εβδομάδας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας.
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας.
Σας ζητούμε συγνώμη για όποια αναστάτωση προκλήθηκε κατά την προσφορά των συγκεκριμένων προϊόντων.”