Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανακοινώσεων συνέχεια για το Λιανοβέργι – Παράταξη Γκυρίνη: “Τo γαρ πολύ της θλίψεως γεννά δελτία τύπου”

ora efthinis 700x254 GKYRΣυνέχεια στη σειρά των ανακοινώσεων – ανταπαντήσεων για το Λιανοβέργι, που ανταλλάσσονται μεταξύ των συνδυασμών “Ώρα Ευθύνης” και “Δημοτική Συνεργασία για Πρόοδο και Ανάπτυξη” είχαμε το βράδυ της Μεγ. Πέμπτης, με ανακοίνωση από τον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης”.

Προτού τη διαβάσετε, μπορείτε να δείτε τη σειρά των ανακοινώσεων για το θέμα:

1) “Ώρα Ευθύνης” (Π. Γκυρίνης): “Εγκατέλειψαν την δημοτική περιουσία στην τύχη της. Είναι ακατάλληλοι και πρέπει να φύγουν”

2) Η απάντηση Δημητριάδη στην απογευματινή ανακοίνωση Γκυρίνη (για το Λιανοβέργι)

3) Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη & Πρόοδο (Φ. Δημητριάδης): “Η αλήθεια για το Λιανοβέργι”

Η τελευταία ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τo γαρ πολύ της θλίψεως γεννά δελτία τύπου που αντί να απαντάνε στο ερώτημα αραδιάζουν φωτογραφίες άσχετες με το θέμα και νομίζουν οι πονηρούληδες ότι έχουμε ξεχάσει το ερώτημα και δεν θα επιμείνουμε.

Λοιπόν κύριοι της διοίκησης Δημητριάδη να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη. Δημοτική περιουσία είναι το κτήριο του πρώην δημοτικού σχολείου Λιανοβεργίου. Το έχετε εγκαταλείψει στην τύχη του και ρημάζει. Όπως βέβαια έχετε κάνει σε πλείστα όσα δημοτική κτήρια σε όλο το εύρος του δήμου. Το θέμα λοιπόν είναι η εγκατάλειψη του κτηρίου του πρώην δημοτικού σχολείου που είναι περιουσία του δήμου και όχι αν έχουν σχολείο τα παιδιά του χωριού.

Επειδή όμως δεν υπάρχει απάντηση διότι τέσσερα χρόνια τώρα, αλλά και άλλα οχτώ ως δήμαρχος του Πλατέος, ο «εργατικός» και «ακούραστος» Δημητριάδης δεν έκανε απολύτως τίποτα για να συντηρήσει και να αξιοποιήσει το εν λόγω κτήριο που κατέληξε να είναι ρημαδιό και έρμαιο στις διαθέσεις του καιρού και των …ανθρώπων.

Ο απερχόμενος δήμαρχος και οι συνεργάτες του αντί να ψάχνουν να βρουν έργα στα χωριά και να εκτίθενται αραδιάζοντας «έργα» που έγιναν σε προγενέστερες θητείες ή ακόμα και σε δημαρχιακές θητείες που δεν ήταν καν δήμαρχος στον πρώην δήμο Πλατέος ο Φ. Δημητριάδης, ας βρουν καμιά έξυπνη δικαιολογία για το μηδενικό έργο τους και ας βγουν στον λαό να απολογηθούν. Είναι υποχρέωσή τους.

Εν κατακλείδι, η απερχόμενη διοίκηση επειδή δεν έχει να παρουσιάσει απολύτως τίποτα καλό θα είναι να κάνει ότι δε βλέπει και δεν ακούει. Τουλάχιστον δεν θα εκτίθεται.

.

Και με την ευκαιρία προσθέτουμε ακόμα ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο απερχόμενος δήμαρχος. Γιατί παραμένει γιαπί το διαβόητο κλειστό γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων στο Λιανοβέργι;