Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση του Εμπορ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας για επίσκεψη Αλευρά

emporikos_syllogosΑπό τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση που αφορά στην επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Χρήστου Αλευρά (“Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας”)

Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 ,το Δ.Σ. του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας υποδέχτηκε στα γραφεία του, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Χρήστο Αλευρά και στελέχη του συνδυασμού του «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».
Το Δ.Σ. ζήτησε να ενημερωθεί για τις θέσεις και προτάσεις του υποψήφιου Δημάρχου, σε σειρά ζητημάτων που αφορούν τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας και γενικότερα του τόπο μας.
Ο κ. Αλευράς ανέπτυξε τις προτάσεις του και δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του σε ζητήματα ζωής όπως και στα συσσωρευμένα προβλήματα του Δήμου μας.
Αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΑΕΕ , για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους και ανανέωση των βιβλιαρίων ασθενείας, ανεξάρτητα από τα χρέη. Πάγωμα των κατασχέσεων όσο διαρκεί η κρίση κτλ.
Υποσχέθηκε πιο μελετημένη κατασκευή δικτύων για αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το Δήμο Αλεξάνδρειας, καλύτερο πόσιμο νερό, μείωση στα τέλη, προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου, την ανάπτυξη του Δήμου όπως η κατασκευή παρόχθιων πάρκων αναψυχής στον Αλιάκμονα και το Λουδία που θα προσελκύει όχι μόνο τους χρήστες της Εγνατίας οδού, αλλά και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, προσδίδοντας ταυτότητα στο Ρουμλούκι……..
Τέλος αναφέρθηκε στην ανεπαρκή επικοινωνία της Διοίκησης του Δήμου με τους Φορείς του τόπου, ένα ουσιαστικό θέμα για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.