Κατηγορίες
ανακοινώσεις δελτία τύπου εκλογές Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χωρίς κατηγορία

“Αλληλεγγύη”: Την ατζέντα για την Κεντρική Μακεδονία τη διαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες και μόνο

imathialogotzitzikostasΑπό το συνδυασμό “Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία” του υποψήφιου περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα (που στην Ημαθία κατέρχεται στις εκλογές με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον Κ. Καλαϊτζίδη) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Η “Αλληλεγγύη” είναι μια ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική πρόταση για την Κεντρική Μακεδονία που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, πέρα κι έξω από κόμματα, όποια κι αν είναι αυτά.
Θέλουμε την στήριξη όσων αναγνωρίζουν το έργο και πιστεύουν στις θέσεις μας για την Κεντρική Μακεδονία, χωρίς να μπαίνουμε στη λογική συμφωνιών και ανταλλαγμάτων κάτω από το τραπέζι. Αυτά θα τα βρείτε αλλού, όχι στην “Αλληλεγγύη”.
Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας και την πολιτική που εφαρμόζουμε όλα αυτά τα χρόνια και λυπούμαστε που αυτό κάποιοι το μαθαίνουν τώρα που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την Κεντρική Μακεδονία.
Την ατζέντα της “Αλληλεγγύης” για την Κεντρική Μακεδονία τη διαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες και μόνο. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα για την Κεντρική Μακεδονία των επόμενων πέντε χρόνων. Αυτό περιμένουμε και από τους υπόλοιπους συνδυασμούς. Να αφήσουν την παραπολιτική και να ασχοληθούν επιτέλους με τα προβλήματα των πολιτών και του τόπου μας.
Στην αυτοδιοίκηση δεν χωρούν ούτε κομματικές γραμμές, ούτε χρίσματα
Παλαιοκομματισμός είναι η κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εμείς από αυτή τη λογική απέχουμε συνειδητά”