Κατηγορίες
ανακοινώσεις περιβάλλον Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χωρίς κατηγορία

Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα: Ελάτε μαζί μας στην 4η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών

katharismosdeltaΓια άλλη μια φορά φέτος ετοιμαζόμαστε για τους ετήσιους ανοιξιάτικους εθελοντικούς καθαρισμούς. Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνουμε εθελοντικούς καθαρισμούς σε διαφορετικά σημεία του Εθνικού Πάρκου. Κατά τα τρία προηγούμενα χρόνια διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους και δεκάδες τοπικές οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες και συλλόγους έντεκα εθελοντικοί καθαρισμοί, στους οποίους συμμετείχαν περίπου 2.000 εθελοντές!
Το φετινό πρόγραμμα: στις 23 Μαρτίου…… θα καθαρίσουμε το παράκτιο τμήμα Δέλτα Αξιού, στις 30 Μαρτίου θα πάμε στο παράκτιο τμήμα των εκβολών Γαλλικού και στις 6 Απριλίου θα είμαστε στην παραλία των Αλυκών Κίτρους! Όλα αυτά, πριν έρθει το Πάσχα, πριν μας πιάσουν οι ζέστες και επίσης πριν ξεκινήσει η αναπαραγωγική περίοδος και ενοχλήσουμε τους φτερωτούς κατοίκους της περιοχής, αλλά και τα άλλα ζώα που ετοιμάζονται να κάνουν τις οικογένειές του εκείνο το διάστημα.
Ελάτε μαζί μας για να δώσουμε για άλλη μια φορά το μήνυμα τις προστασίας του περιβάλλοντος και για να περάσουμε μία όμορφη μέρα στη φύση. Τους συμμετέχοντες θα περιμένει ένα δώρο – έκπληξη!
Περισσότερες πληροφορίες θα διατίθενται σύντομα μέσω της ιστοσελίδας μας www.axiosdelta.gr.