Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας στον Παιδότοπο Fun Park

DSCN3397Τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά τους υπεύθυνους του παιδότοπου FUN PARK κ. Μπογιατζή Βαγγέλη και Κατερίνα και Νατάσσα για τη δυνατότητα που έδωσαν στους/ις μαθητές/τριές μας να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό στο χώρο του παιδότοπου.

Ο παιδότοπος λειτούργησε αποκλειστικά για τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου και αφιλοκερδώς.

Η προσφορά των ιδιοκτητών του FUN PARK γέμισε χαρά και ευχαρίστηση τα παιδιά μας.

DSCN3365Όλα τα παιδιά ντυμένα μασκαράδες, το πρωί της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου, επισκέφτηκαν τον παιδότοπο και ξεφάντωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Σε ένα όμορφα διακοσμημένο χώρο τα παιδιά απόλαυσαν τα ροφήματα και τα φαγητά που τους προσφέρθηκαν και διασκέδασαν με τα φουσκωτά παιχνίδια και την κεφάτη μουσική έχοντας τη βοήθεια, τη φροντίδα και τη στήριξη της κ. Πόπης Καραδουλαμά που εργάζεται στον παιδότοπο που με την εμπειρία της και την ευχάριστη διάθεσή της έκανε τα παιδιά μας πιο χαρούμενα που και αυτή αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες της στα παιδιά μας και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Τέλος οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία, μας πρότειναν να επισκέπτονται τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου -Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας το FUN PARK κάθε μήνα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Τέτοιες πρωτοβουλίες πιστεύουμε ότι δίνουν το παράδειγμα για την ευαισθητοποίηση περισσότερων πολιτών και σίγουρα δημιουργούν καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα των παιδιών μας.