Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια δελτία τύπου εκλογές Σπυρίδης Γιώργος Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση του Γ. Σπυρίδη (“Συνεργασία Πολιτών”) με τον Αγροτικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας

IMG_20140319_220208Συνάντηση με τον Σύλλογο Αγροτών Δήμου Αλεξάνδρειας είχε χθες Τετάρτη 19/3 ο υποψήφιος δήμαρχος με την Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Σπυρίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Δ.Σ των αγροτών με σκοπό την ενημέρωση των υποψηφίων όλων των δημοτικών παρατάξεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων.

Κεντρική επιδίωξη της Συνεργασίας Πολιτών είναι ο διάλογος με όλους τους κοινωνικούς φορείς και συλλόγους του Δήμου Αλεξάνδρειας με σκοπό την περεταίρω εξειδίκευση του προγράμματος για την επόμενη μέρα στον Δήμο μας.

Η υποβάθμιση των αγροτικών θεμάτων από την σημερινή δημοτική αρχή χαρακτηρίζεται από την έλλειψη Αντιδημαρχίας για τα αγροτικά ζητήματα κάτι που επεσήμαναν και τα μέλη του συλλόγου.

Ο κ. Σπυρίδης και οι συνεργάτες του είχαν έναν εποικοδομητικό διάλογο πάνω στα 12 βασικά προβλήματα που πρόβαλαν οι αγρότες , με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεις για εφικτές λύσεις με γνώμονα την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα , τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων , σε μια περίοδο που ο αγροτικός κόσμος βάλλεται από την πολιτική της κυβέρνησης.