Κατηγορίες
δελτία τύπου Ημαθία Χωρίς κατηγορία

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης στην παράδοση-παραλαβή της ΙΜΠ

kalimpΣτην τελετή παράδοσης-παραλαβής της ΙΜΠ συμμετείχε ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος στο τέλος της τελετής συνεχάρη τον απερχόμενο διοικητή της Αντιστράτηγο κ. Καββαδία για το άριστο επίπεδο λειτουργίας της, ενώ ευχήθηκε στον νέο Μέραρχο Υποστράτηγο κ. Νομικό να συνεχίσει το άξιο στρατιωτικό και κοινωνικό έργο των προκατόχων του.

Αναφορικά με τα όσα είπε ο Στρατηγός Καββαδίας, ο οποίος ως διοικητής της ΙΜΠ, εναντιώθηκε στην κατάργηση του Β΄ΣΣ, ο κ. Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση:
«Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, έχοντας δίπλα της τον Απόστολο Τζιτζικώστα, εναντιώθηκε με κάθε τρόπο στην διάλυση του Β΄ΣΣ, την οποία έκαναν πράξη οι γνωστοί γραφιάδες των Αθηνών. Τιμά τον Στρατηγό Καββαδία ο δημόσιος λόγος του για τα όσα κακά θα επιφέρει στην εθνική μας άμυνα αυτή η πράξη. Εύχομαι το παράδειγμα του να είχαν ακολουθήσει και όσοι πολιτικοί τώρα μας υπόσχονται «χαράς ευαγγέλια» για την ΠΚΜ και την Ημαθία. Δυστυχώς φαίνεται ότι θυμούνται τα προβλήματα του τόπου μας, μόνο κάθε προεκλογική περίοδο»