Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια δελτία τύπου εκλογές Σπυρίδης Γιώργος Χωρίς κατηγορία

Η Συνεργασία Πολιτών Δήμου Αλεξάνδρειας για τις παρουσιάσεις Δημητριάδη – Γκυρίνη

spyridis_g logoΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των υποψηφίων των παρατάξεων του κ. Φ. Δημητριάδη και του κ. Π. Γκυρίνη.

Είδαμε τον ξεκάθαρο διαχωρισμό των λίγων εκλεκτών, αυτόκλητων, «αιώνιων» σωτήρων του τόπου μας που αλλάζουν απλά στρατόπεδα και ονομασίες παρατάξεων. Τις εν μια νυκτί μεταγραφές υποψηφίων από την μια παράταξη στην άλλη, δείγμα της ταύτισης σε βασικούς άξονες πολιτικής για τον Δήμο μας και των υποψηφίων, παλιών και νέων που πείθονται την τελευταία στιγμή άγνωστο γιατί να συμμετέχουν σε παρατάξεις που πριν λίγο καιρό λοιδορούσαν δημόσια.

Είδαμε από την μια μεριά την πλήρη παραδοχή της αποτυχίας, ιδιαίτερα στην περιφέρεια του Δήμου και την συνέχιση απουσίας σχεδίου για τον τόπο, σε μια εκδήλωση πλαισιωμένη από τους τρεις Βουλευτές της Ν.Δ του νομού μας.

Ακούσαμε από την άλλη δεκάδες ΘΑ,  θα που κούρασαν ακόμα και τον ίδιο τον επικεφαλή, ο οποίος το επεσήμανε σε μια αποστροφή του λόγου του.

Είδαμε την πλήρη απουσία οράματος και ρεαλιστικού σχεδιασμού για τον Δήμο μας , παρακολουθήσαμε τις ίδιες πολιτικάντικες πρακτικές που συνέβαλαν τα μέγιστα για την κακή εικόνα του τόπου μας και την έλλειψη ουσιαστικής αναφοράς στις αιτίες της οικονομικής κρίσης , τις ευθύνες όσων κυβέρνησαν την χώρα μας (εκτός και αν ο Δήμος μας ανήκει σε άλλη επικράτεια) και τέλος είδαμε έναν στρουθοκαμηλισμό απέναντι στα δεινά που έρχονται για την τοπική αυτοδιοίκηση απόρροια των μνημονίων και του εκτρώματος του Καλλικράτη.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ απέναντι σε αυτές τις πρακτικές έχει να αντιπαρατάξει ένα σχέδιο ρεαλιστικό για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την διαφάνεια και την συμμέτοχη των πολιτών στις αποφάσεις του Δήμου, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αναμόρφωση των δημοσίων χώρων ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Δήμου με την διεκδίκηση έργων ουσίας και όχι φαραωνικών αναπλάσεων που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Δεν εθελοτυφλούμε μπροστά σε όσα έχει προαποφασίσει η κυβέρνηση με στόχο τον στραγγαλισμό της αυτοδιοίκησης και την παράδοση βασικών κοινωνικών αγαθών και δομών σε ιδιώτες.

Για τον λόγο αυτό η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Σπυρίδης βρίσκεται σε συνεχές επαφές με ανθρώπους νέους και άφθαρτους με φρέσκιες ιδέες για τον Δήμο μας , συμπολίτες μας που ο αγώνας τους για τον τόπο δεν ξεκίνησε στην προεκλογική περίοδο και είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί και μετά από αυτή.

Είμαστε σίγουροι πως οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες μας θα δώσουν το μήνυμα ενός νέου ξεκινήματος για την ανατροπή του διεφθαρμένου πελατειακού συστήματος που εφαρμόστηκε τα τελευταία χρόνια και στον Δήμο Αλεξάνδρειας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπυρίδης.