Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Γιοβανόπουλος και Γιαταγάνα – σκληρή ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ.

giovannopoulos_k_vouli2Οι ΑΝ.ΕΛ. τους καλούν να παραδώσουν τις έδρες τους

Σημαντικές αλλαγές στην πορεία του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” ανεμένεται να πυροδοτήσουν οι ανεξαρτητοποίησεις 2 μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, του Ημαθιώτη βουλευτή Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου και της εκλεγμένης στη Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγιάνα.
Οι δυο βουλευτές με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δήλωσαν την παραίτησή τους από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την επιθυμία τους να είναι ανεξάρτητοι.
Φυσικά – και στην Ημαθία ιδιαίτερα, λόγω της εκλογής εδώ του ενός εκ των δυο βουλευτών – αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από μέρους των βουλευτών, στην οποία και θα τεκμηριώνεται η απόφασή για την ανεξαρτητοποίηση τους.
Σε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωσή του, το κόμμα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” αναφέρει τα παρακάτω για το θέμα της ανεξαρτητοποίησης των 2 βουλευτών:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

– Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με λάσπη,
– μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες,
– μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή,

η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το Κίνημα των πολιτών που αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται μέχρι τέλους στις δυνάμεις κατοχής.

Δεν εκβιαζόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν φοβόμαστε.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής.

Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση.