Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου διαδίκτυο Χωρίς κατηγορία

Πρόβλημα λόγω δημοσιεύματος σε τοπικό blog – τι απαντά ο συνδυασμός του Π. Γκυρίνη

anartisiprplatikosΠρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω δημοσιεύματος που ανέβηκε νωρίς σήμερα στο blog του Άγγελου Παπαδημητρίου “paraplanitikos”.

Η ανάρτηση έδωσε αφορμή για πολλά σχόλια ενώ σε αυτή απάντησε νωρίς σήμερα το απόγευμα ο συνδυασμός “Ωρα Ευθύνης” του Π. Γκυρίνη (αφού στην ανάρτηση γίνεται αναφορά στο συνδυασμό) – ΕΔΩ η πρώτη ανάρτηση.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια ακόμη,- ΕΔΩ.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο συνδυασμός “Ώρα Ευθύνης” εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Στις 21/03/2014 και στις 01:19 πμ είδε το φώς της δημοσιότητας στην ιστοσελίδα «Παραπλανητικός» (ανάρτηση http://paraplanitikos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_21.html) δημοσίευμα το οποίο εμφανίζει κάποιον πρώην δημοτικό σύμβουλο να επιχειρεί εκβιασμό σε βάρος συμπολίτισσάς μας με σκοπό την ένταξή της στο ψηφοδέλτιό μας.

Θεωρούμε αδιανόητο το να συνέβη το γεγονός, επειδή την ευθύνη της επιλογής των στελεχών του συνδυασμού μας έχει αποκλειστικά ο κ. Γκυρίνης και κανείς άλλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπός του.

Ο έχων την ευθύνη της δημοσιοποίησης του κειμένου οφείλει άμεσα να προχωρήσει σε δυο ενέργειες.

Να αποκαλύψει δημοσίως και όχι μόνο σε εμάς το όνομα του φερόμενου ως «εκβιαστή» και να αναλάβει έναντι αυτού πλέον την απόδειξη της αλήθειας του γεγονότος.

Επίσης, να δηλώσει με καθαρότητα και σαφήνεια ότι η παρουσιαζόμενη από το δημοσίευμα εμπλοκή μας σε ενέργειες τέτοιου επιπέδου ήταν ατυχής απόπειρα από μέρους του.

Στην περίπτωση αυτή η υπόθεση θα λάβει βεβαίως το δρόμο της Δικαιοσύνης για συκοφαντική δυσφήμιση με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Διαφορετικά θα φέρει ακέραια την ευθύνη γα το γεγονός της σαφούς συκοφαντίας.

Από το Γραφείο Τύπου”