Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Γκυρίνης Παναγιώτης

Γκυρίνης για Κωστόπουλο: “Είναι απολύτως κατανοητή η πικρία που εκφράζει ο καλός φίλος μου Τάσος Κωστόπουλος”

ora efthinis 700x254 GKYR“..υπήρξε προσφορά συμμετοχής αντρών σε ποσοστά υψηλότερα των επιτρεπόμενων ορίων… …ζητήθηκε η μετακίνησή του σε άλλη θέση”

Μια απάντηση, σε καθαρά προσωπικό ύφος και τόνο, στην επιστολή του μέχρι σήμερα υποψηφίου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” Τάσου Κωστόπουλου (που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί) έδωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής του συνδυασμού Παναγιώτης Γκυρίνης.

Στην ανοιχτή αυτή επιστολή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας αναφέρει τα παρακάτω:

“Αναφορικά με την επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητα και αφορά στην πικρία του φίλου μου Τάσου Κωστόπουλου.

Η ουδέτερη περιγραφή του γεγονότος δίνει απόλυτο δίκαιο στον Τάσο Κωστόπουλο. Όμως τα πραγματικά αίτια είναι ότι κατά την πρώτη ανακοίνωση των ονομάτων υπήρξε προσφορά συμμετοχής αντρών σε ποσοστά υψηλότερα των επιτρεπόμενων ορίων. Αυτό το γεγονός με οδήγησε στη δυσχερή θέση να ζητήσω την μετακίνησή του σε άλλη θέση προσφοράς του συνδυασμού, την οποία και αρνήθηκε.

Είναι απολύτως κατανοητή η πικρία που εκφράζει ο καλός φίλος μου Τάσος Κωστόπουλος, σέβομαι και τιμώ το πρόσωπο του όσο και προηγουμένως. Εκτιμώ απεριόριστα τα ιδιαίτερα του γνωρίσματα μεταξύ των οποίων την ειλικρινή τοποθέτηση και το άδολο των ενεργειών του, ακόμη και όταν αυτές ενδεχομένως θα χρησιμοποιηθούν από το υπάρχον σύστημα οικονομικών συμφερόντων «δι’ ίδιον όφελος». Είμαι βέβαιος ότι οι προθέσεις του είναι αγνές και αυτό το πιστεύω απόλυτα.

Δημοσίως ζητώ την κατανόηση του Τάσου Κωστόπουλου, τον οποίο για άλλη μια φορά δηλώνω ότι σέβομαι και υπολήπτομαι ανυπόκριτα. Ας θυμηθεί μόνο ότι στις τόσες μεταξύ μας συζητήσεις κοινός τόπος ήταν ότι ο δήμος μας χρειάζεται νέα διοίκηση και αυτός παραμένει .