Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια εκλογές πολιτική τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Συνέντευξη Φ. Δημητριάδη στο τοπικό ραδιόφωνο σήμερα το πρωί

dimitriadis121Τελικά, είτε ο δήμαρχος είτε κάποιος εκ των συμβούλων του πρέπει να …διαβάζει “Περισκόπηση”! Δεν εξηγείται αλλιώς η αποστροφή του λόγου του σήμερα, κατά τη συνέντευξή του στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 fm, για το θέμα των λεγόμενων “μνημονιακών” και “αντιμνημονιακών” υποψηφίων δημάρχων. Και αυτό το γράφουμε γιατί όταν τον ακούγαμε – με δεδομένο τον τρόπο που μιλούσε – θυμηθήκαμε τα σημεία 3 και 4 ΑΥΤΗΣ της ανάρτησης.

Όπως και να έχει – και αν μας διαβάζει πολύ καλά πράττει, ο Φώτης Δημητριάδης:

  • δεν σχολίασε πολύ την ανεξαρτητοποίηση 2 συμβούλων του (Ν. Γκαβαρδίνας και Γ. Γκιουρτζής), είπε πως οι λόγοι που τους οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση ήταν διαφορετικοί και τους ευχαρίστησε,
  • έκανε μια αναφορά στους υπόλοιπους συνυποψηφίους του μιλώντας για τα μνημόνια και τα αντιμνημόνια που γράφουμε παραπάνω,
  • είπε ορισμένα πράγματα για το παρελθόν,
  • έκανε μια εκτενή αναφορά στα έργα που τώρα είναι σε εκτέλεση και σε 2 έργα (ποδηλατόδρομο και πλατείες) που θα γίνουν και που πρέπει να τελειώνουν επειδή “κλείνει” το ΕΣΠΑ,
  • απέφυγε να αναφερθεί για μια ακόμη φορά εκτενώς – ευτυχώς δηλαδή, για να αποκτήσει ροή η συζήτηση – στους δρόμους, στο σιδηρόδρομο, στο αεροδρόμιο, στον αγωγό φυσικού αερίου κλπ κλπ (αυτά δηλαδή που ακούμε την τελευταία 20ετία από υποψηφίους),
  • είπε πως οι δυσκολίες στο Δήμο ήταν πολλές δεδομένης της οικονομικής κατάστασης
  • μίλησε για τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για έργα σε συγγενικά του πρόσωπα (είπε πως η υπηρεσία του Δήμου έχει απαντήσει ότι δεν έχει λάβει κανένα έργο συγγενικό του πρόσωπο ενώ προκάλεσε να πάει να δει κάποιος αν π.χ. άτομα της παράταξής του έχουν πάρει στο όνομά τους έστω και ένα έργο)
  • δεν είπε τίποτε για ονόματα υποψηφίων που θα είναι μαζί του στις εκλογές του Μαΐου – παρέπεμψε το θέμα στους ίδιους, όταν τους παρουσιάσει μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
  • ζήτησε από τους νέους να εμπλακούν με την πολιτική (σε όλα τα ψηφοδέλτια, όπως σημείωσε).
  • σε ερώτηση για πιθανή στήριξη από ΝΔ είπε ότι δεν επιζητεί στήριξη από κανέναν και σημείωσε: “…εμείς θα δεχθούμε στήριξη από οποιονδήποτε εκτός από αυτά τα κόμματα τα οποία δεν ανήκουν στο συνταγματικό τόξο“.
  • μίλησε για το θέμα της αργίας στην οποία είχε τεθεί πριν από ενάμισι χρόνο (“Η αργία ήταν μια προσωπική υπόθεση” είπε, και χωρίς να μπει στην ουσία ανέφερε ότι σχετίζονταν με την περίοδο που ήταν δήμαρχος στο Δήμο Πλατέος και εστίασε για λίγο στο 3/2 του πορίσματος που οδήγησε τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην απόφαση που τον έθεσε σε αργία).

Μία απάντηση στο “Συνέντευξη Φ. Δημητριάδη στο τοπικό ραδιόφωνο σήμερα το πρωί”

Aς μας πει λοιπόν ο κύριος δήμαρχος ,θεωρεί πως τα κόμματα της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ είναι κόμματα εντός συνταγματικού τόξου?Διότι άποψη πολλών όπως και η δική μου είναι ότι και αυτά τα κόμματα είναι εκτός συνταγματικού τόξου μιας και έχουν ψηφίσει δεκάδες παράνομους νόμους καταπατώντας το σύνταγμα.Καθημερινά τρομοκρατούν τον κόσμο μέσω ΜΜΕ λέγοντας πως θα πεινάσουμε πως δεν θα έχουμε παιδεία υγεία κτλ,λες και τώρα έχουμε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.