Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις κοινωνία τοπικά νέα

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού –Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

eidiko dim_nip alexandriaΟι μαθητές, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού –Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Ιδιοκτήτη του Καφέ «ΣΤΑΘΜΟΣ» στην Αλεξάνδρεια κ. Μιχαλακάκη Βασίλη για την ευαισθησία που πολλές φορές έχει δείξει για τα παιδιά του σχολείου μας αλλά και για την αλληλεγγύη στα προβλήματα του σχολείου στηρίζοντας τις προσπάθειες όλων μας.

Αυτή τη φορά βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο να στηρίξει το σχολείο μας μέσα από facebook με τον παρακάτω τρόπο: ΚΑΝΤΕ Like ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ … ΧΑΡΙΖΕΙ !!! Κοινοποιήστε το !!!!! ΚΑΝΤΕ Like ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ “ΣΤΑΘΜΟΥ” ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ…… ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ …ΓΙΑ ΚΑΘΕ Like ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΣ 10/1/2014 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ !!! (17/12/2013 884 Like, ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ “ΣΤΑΘΜΟΥ” ΣΥΝΟΛΟ 300 ΕΥΡΩ) !!!!

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά των 150 Ευρώ (παρ’ ότι δεν καλύφτηκε ο μέγιστος αριθμός των Like) αλλά και για τη γνωστοποίηση της ύπαρξης και λειτουργίας του σχολείου μας σε περισσότερους συμπολίτες μας και όχι μόνο και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την επιχείρησή του.