Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια εκλογές πολιτική τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Δήμος Αλεξάνδρειας: ο Γ. Σπυρίδης υποψήφιος της “Συνεργασίας Πολιτών”

spyrypops“Κλείνει” σταδικά το κάδρο των υποψηφίων δημάρχων και απομένει (λογικά, γιατί εκλογές είναι και ποτέ δεν ξέρεις τι θα άλλο μπορεί να προκύψει!) η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ΚΚΕ.

Ο Γιώργος Σπυρίδης, το όνομα του οποίου ακούγονταν έντονα εδώ και πολύ καιρό, θα είναι τελικά ο υποψήφιος δήμαρχος της “Συνεργασίας Πολιτών” στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.

Στη συνάντηση υποστηρικτών και φίλων της παράταξης που έλαβε χώρα σήμερα στην Αλεξάνδρεια με σκοπό την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου, επελέγη τελικά ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Σπυρίδης. Στη συνάντηση, που ξεκίνησε με καθυστέρηση αρκετής ώρας, ανταλλάχθηκαν απόψεις ενώ δεν έλλειψαν και οι εντάσεις – π.χ. για το αν ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι ή όχι μέλος του ΣΥ. ΡΙΖ.Α. – αλλά και το όνομα μιας ακόμη υποψηφιότητας (προτάθηκε να στηριχθεί ο Τρύφωνας Τοπαλίδης, από το Πλατύ). Το λόγο έλαβε και ο επικεφαλής της παράταξης το 2010 Θανάσης Τσιάπλας, IMG_20140205_185836… ο οποίος ανέφερε πως στηρίζει τον Γ. Σπυρίδη και ότι πρόκειται περί μιας δύσκολης προσπάθειας που ξεκινά. Ο υποψήφιος (πλέον) δήμαρχος, μετά την απόφαση που πάρθηκε έλαβε το λόγο, ευχαρίστησε και στο λίγο χρόνο που μίλησε άσκησε κριτική στο νυν δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη.

Να σημειωθεί πως η ίδια παράταξη (που όπως ακούγεται στα πηγαδάκια θα έχει αλλαγές στη σύνθεσή της) στις εκλογές του 2010 είχε λάβει 2.022 ψήφους και είχε εκλέξει τον τότε επικεφαλής της Θανάση Τσιάπλα, τον οποίο και αντικατέστησε αργότερα ο Γ. Σπυρίδης.

IMG_20140205_185916 IMG_20140205_185838