Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις επικαιρότητα

Δήλωση Γκυρίνη με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ

P2190497 1Στη συγκέντρωση των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ που έγινε χτες στην Αλεξάνδρεια με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και της Ομάδας Πρωτοβουλίας της Ημαθίας παρέστη ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με τους συνεργάτες του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αφού παρακολούθησε με προσοχή τις εισηγήσεις των ομιλητών έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το πρόβλημα είναι μεγάλο και αναδείχτηκε με ακρίβεια από τους ομιλητές στις πολύ εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους. Απασχολεί δεκάδες για να μην πω εκατοντάδες συμπολίτες ελευθέρων επαγγελματιών που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και……να βρίσκονται σε δυσχερή θέση αφού οφείλουν αρκετά μεγάλα ποσά στον ασφαλιστικό τους φορέα αλλά και το κυριότερο να απειλούνται με κατασχέσεις αλλά και με στέρηση της ελευθερίας τους.

Βέβαια, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι οικογένειες αυτές στερούνται το στοιχειώδες της ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης. Όλα αυτά είναι τραγικά και κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει και να κάνει ότι δεν υπάρχει το πρόβλημα.

Εμείς, ως παράταξη «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ότι ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε στο πλευρό, θα είμαστε δίπλα με ενεργό και ουσιαστικό τρόπο τόσο στον επίσημο θεσμικό φορέα των ελευθέρων επαγγελματιών που είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας όσο και σε ατομικό επίπεδο όπου μπορούμε.

Με την ευκαιρία να πω ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να τονώσουμε την εμπορική κίνηση της τοπικής αγοράς τόσο στην Αλεξάνδρεια όσο και στις δημοτικές ενότητες που η απερχόμενη δημοτική αρχή έχει παραμελήσει σε εγκληματικό θα έλεγα βαθμό».