Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις εκλογές τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Ανακοίνωση της παράταξης Γκυρίνη για διαδικτυακή δημοσκόπηση

gyrinis pan 4Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Ώρα Ευθύνης” του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής δημοσκόπησης που διενήργησε το valtos-alexandreia.blogspot.gr σχετικά με την πρόθεση ψήφου των δημοτών του δήμου Αλεξάνδρειας έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:

Με την γνώση ότι η διαδικτυακή δημοσκόπηση στερείται των επιστημονικών προϋποθέσεων που απαιτούνται ώστε να εξαχθεί ένα ασφαλές και μη αμφισβητήσιμο αποτέλεσμα…… μπορούμε ωστόσο να αντιληφθούμε το αυτονόητο και αυτό που είναι κοινό μυστικό μεταξύ της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών του δήμου Αλεξάνδρειας.

valtos dimoskopisi-1

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι κατά την άποψή μας τα εξής:

  1. Το αποτέλεσμα που προέκυψε από την δημοσκόπηση είναι μια καταφανής απόρριψη του Δημάρχου Φώτη Δημητριάδη και της διοίκησής του.
  2. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι δημότες αναγνώστες του εν λόγω blog στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γκυρίνη και η ελπίδα που γεννά στους συμπολίτες.
  3. Ο δήμος Αλεξάνδρειας χρειάζεται αλλαγή πλεύσης και πορείας και σ΄ αυτό πρέπει να συμβάλλουν όλοι με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και τους κατοίκους του.

Για την παράταξη «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Το γραφείο Τύπου