Κατηγορίες
εκλογές Ελλάδα Ημαθία πολιτική Χωρίς κατηγορία

ΚΑΙ ο Γιάννης Ιωαννίδης υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

ioannidis giannisΟ …κακός χαμός γίνεται πλέον στα (προεκλογικά) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αφού μέχρι τώρα οι υποψήφιοι για τη θέση του περιφερειάρχη είναι ουκ ολίγοι!

Σειρά είχε σήμερα να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο παλιός προπονητής του μπάσκετ και νυν βουλευτής ΝΔ.

Και εδώ είναι πλέον που ξεκινούν τα μπερδέματα με τον κεντροδεξιό χώρο, αφού μόλις χθες ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε τη δική του υποψηφιότητα, με πάρα πολλές υπογραφές περιφερειακών συμβούλων από κάτω. Τα μπλεξίματα είναι πλέον δεδομένα, αφού αρκετοί είναι οι υπογράφοντες την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα που θέλουν να …αθληθούν στον στίβο των Δήμων, ενώ υπάρχουν και νυν δήμαρχοι που ανέμεναν στηρίξεις (όχι άμεσες, μην καούν κιόλας) από περιφ. Συμβούλους ή αντιπεριφερειάρχες και τώρα θα βρεθούν – λίαν επιεικώς – εκτεθειμένοι και “άδειοι”, αφού η ΝΔ θα πάει Ιωαννίδη μεριά.

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης προέβη στην παρακάτω δήλωση, με αφορμή την υποψηφιότητά του:

«Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου, καθώς και ο σεβασμός μου για τις θυσίες και τους αγώνες των Μακεδόνων στη μακραίωνη Ιστορία μας.

Μετά από πολλή σκέψη και έχοντας ήδη υπηρετήσει την πολιτική από το βήμα του βουλευτή και τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου στις εκλογές του Μαΐου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά ”τείχη”, όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί.

Προσδοκία μου είναι η υποψηφιότητα μου να δώσει στην επικείμενη αναμέτρηση για τις περιφερειακές εκλογές τον χαρακτήρα που της αναλογεί και της αξίζει, με κυρίαρχο διακύβευμα την προσφορά στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε πλήρη αντιστοιχία με την προσπάθεια για εκσυγχρονισμό των υποδομών.»