Κατηγορίες
αγροτικά Ημαθία Χωρίς κατηγορία

Βγάζουν τα τρακτέρ στο δρόμο οι Ημαθιώτες αγρότες

koyloyra5Σήμερα οι αγρότες του Δήμου Αλεξάνδρειας έχουν συγκέντρωση στο Δημαρχείο, στην Αλεξάνδρεια, στις 7 το απόγευμα.

Τις δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες της Ημαθίας, αφού από αύριο κατεβάζουν τα τρακτέρ σε κομβικά σημεία της Αλεξάνδρειας, της Βέροιας και της Νάουσας.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι 2 Σύλλογοι αγροτών της Π.Ε. Ημαθίας αναφέρουν τα παρακάτω:

Σε κοινή σύσκεψη προχωρήσαμε οι τρεις Αγροτικοί Σύλλογοι του Ν. Ημαθίας σήμερα 1/1/2014 για τον καθορισμό της παραπέρα στάσης μας αφού δεν δόθηκε καμία απάντηση αναφορικά με το πλαίσιο που έχει τεθεί στην συνάντηση της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ των ΑΓΡΟΤΩΝ», και τα αναμενόμενα κατά την προηγούμενη βδομάδα αποτελέσματα από τις κυβερνητικές διεργασίες αποδεικνύονται πενιχρά έως ανύπαρκτα αποφασίσαμε τα εξής : Ξεκινούμε κινητοποιήσεις των Αγροτών με τρακτέρ από μεθαύριο Δευτέρα 3/2/2014 με σημεία αναφοράς την Αλεξάνδρεια του Δήμου Αλεξάνδρειας, τον κόμβο της Νάουσας στο ύψος του Σ. Σταθμού για τους αγρότες του Δ. Νάουσας και τον κόμβο της Κουλούρας για τους αγρότες του Δ. Βέροιας.
Καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού να δώσουμε ένα βροντερό παρών δίπλα στους Συλλόγους μας και στα σημεία που έχουν προκαθοριστεί.
Καλούμε τους αγρότες να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση σε όσους επιχειρούν να μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό.