Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις πολιτική τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Απάντηση Γ. Τζίλα σε Π. Γκυρίνη για το σχόλιο που έγινε με αφορμή την προχθεσινή νεροποντή

tzilasdeyaallΑπό την ΔΕΥΑΑΑλ και τον πρόεδρο της Γ. Τζίλα, σε απάντηση του σημειώματος-σχολίου που εκδόθηκε προχθές από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “Ώρα Ευθύνης” του Π. Γκυρίνη (μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ) και σχετίζονταν με την παρέμβαση που έκανε σε εκπομπή του τοπικού ραδιοφώνου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΑλ, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

ΣΤΟ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ Ο κ. ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Κάθε άλλο παρά ορθός είναι ο δρόμος που διάλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Π.Γκυρίνης στην απέλπιδα προσπάθεια του να γίνει Δήμαρχος Αλεξανδρείας. Ούτε λίγο ούτε πολύ ψάχνει να βρει κάποια αιτία, κάποια ασήμαντη αφορμή, κάποια παρωνυχίδα, κάποιο αβάσιμο έως ανύπαρκτο στοιχείο για να κατευθύνει αμέσως τα βέλη του εναντίον του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη.

Το οπλοστάσιο του κ. Γκυρίνη είναι έτοιμο με προκατασκευασμένες καταγγελίες και με χαλκευμένες, ξύλινες αντιπολιτευτικές εκφράσεις, που όλος ο κόσμος τις γνωρίζει μια και τις έμαθε από κάποια έντυπα που πρόσφατα κυκλοφόρησαν με μοναδικό σκοπό την παρουσία τους στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν ασκείται έτσι η πολική κύριε Γκυρίνη. Δεν ασκείται η πολιτική με συνεχείς επαναλήψεις ανυπόστατων κατηγοριών και με επανάληψη επιθέσεων που δεν εδράζονται στην κοινή λογική και στην υπάρχουσα πραγματικότητα.

Ας πούμε όμως λίγα πράγματα. Η έντονη βροχόπτωση της Κυριακής διήρκησε από την ένατη μέχρι τη δέκατη ώρα περίπου το βράδυ. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κ. Τζίλας Γεώργιος ήταν παρών στην πλατεία Ελευθερίας από τους πρώτους ύστερα από εντολή του κ. Δημάρχου όπως αντιλαμβάνεστε. Μαζί του και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κ. Περνετζής Αργύριος και όλοι οι διαθέσιμοι υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης με σκοπό να παρακολουθήσουν και να συντονίσουν κάποια παρέμβαση αν υπήρχε ανάγκη.

Την επόμενη μιάμιση ώρα η βροχή λιγόστεψε, το στραγγιστικό σύστημα λειτούργησε κανονικά, αφού τα φρεάτια και οι αγωγοί, κατά ομολογία και του κ. Γκυρίνη ήταν καθαρισμένα, κι έτσι στις 11.00 δεν υπήρχαν νερά στην περιοχή της Πλατείας Ελευθερίας. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Ο κ. Γκυρίνης βέβαια και όλοι όσοι τον ακολουθούν και του συμπαραστέκονται είδαν “έντρομους πολίτες” να τρέχουν να σώσουν την περιουσία τους από τα νερά που είχαν κατακλύσει την περιοχή κλπ κλπ, που μόνο θυμηδία και ειρωνικά σχόλια προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν την ίδια στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξάνδρειας, σε ερώτηση των υπευθύνων της ιστοσελίδας “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΔΑΣ”, στην οποία ο κ. Γκυρίνης ανάρτησε την καταγγελία του, δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ , που, κατά τον κ. Γκυρίνη κινδύνευαν να χάσουν τις περιουσίες τους, φυσικά .

Εσείς οι πολίτες λοιπόν, όλοι οι καλοπροαίρετοι δημότες τι συμπέρασμα βγάζετε; Κάποιος ασφαλώς δε λέει την αλήθεια και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με έναν μοναδικό σκοπό που διακρίνουμε στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης που λέει:

“Εμείς ως παράταξη “ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” και ως αυριανή διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας δεσμευόμαστε δημόσια και υπεύθυνα ότι θα σχεδιάσουμε, θα διεκδικήσουμε και θα υλοποιήσουμε το έργο αυτό θωρακίζοντας την πόλη της Αλεξάνδρειας από νεροποντές τέτοιας έντασης . Μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη”.

Η αυριανή Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας» χρησιμοποίησε τέσσερα “θα” σε δύο αράδες κείμενο αυτό λέει πολλά !!! Κι όσο για τους θώρακες πρέπει να τονίσουμε ότι αυτοί αποτελούσαν ένα οπλικό σύστημα του παρελθόντος και σήμερα δε χρειάζονται ασφαλώς !!!

Οι δημότες της Αλεξάνδρειας ξέρουν και καταλαβαίνουν!!!

Για την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Τζίλας Γεώργιος

Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας