Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πιο “καλλιτεχνικές” πινακίδες βρέθηκαν σε όχημα στην Κρήτη

targa1“Ερασιτέχνης” φαίνεται πως θα χαρακτηριστεί τελικά ο πολιτικός που βρέθηκε να έχει πλαστές πινακίδες στο όχημά του, αφού σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του κρητικού Prisma News ανήμερα την Πρωτοχρονιά βρέθηκε σε οδό του Ηρακλείου σταθμευμένο όχημα που όχι μόνο είχε πινακίδες που έχουν αποσυρθεί από καιρό αλλά είχαν “χτυπημένο” επάνω τους και το σηματάκι της ΕΕ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του κρητικού site (ΕΔΩ) το όχημα (που ανήκει σε γνωστό δικηγόρο της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης) βρέθηκε σταθμευμένο στη λεωφόρο Ικάρου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και οι πινακίδες κίνησαν την περιέργεια άνδρα της Τροχαίας, ο οποίος ζήτησε την ταυτοποίηση τους. Κατά τη διάρκεια ταυτοποίησης,… ο αστυνομικός ενημερώθηκε πως οι πινακίδες που φορούσε το όχημα του δικηγόρου δεν είναι γνήσιες, αφού ο συγκεκριμένος αριθμός πινακίδων έχει κατατεθεί από καιρό.

Ο γνωστός δικηγόρος στο Ηράκλειο δεν συνελήφθη παρ’ όλα αυτά, αφού το όχημα δεν ήταν εν κινήσει. Η υπόθεση ωστόσο, αναμένεται να έχει άμεση συνέχεια σήμερα.