Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Θύμωσαν…

bart2Απορίες αλλά κυρίως αντιδράσεις από … “θιγόμενους” μάθαμε ότι προκάλεσε μια ανάρτησή μας, στην οποία γίνεται αναφορά σε “αντιμνημονιακά” ψηφοδέλτια στις δημοτικές εκλογές. Προφανώς χαλάει η σούπα. Προτού λοιπόν αρχίσουν τα όργανα, ας ανοίξουν όλοι αυτοί που σχολιάζουν καλά τα ματάκια και τα αυτάκια τους: ΔΕΝ υπάρχουν αντιμνημονικά ψηφοδέλτια σε τοπικές εκλογές. Τελεία και παύλα.

Ούτε η Τ.Α. έχει τέτοιο βαθμό αυτονομίας ώστε να καθορίζει σημαντικές πολιτικές (όπως η εξωτερική) ούτε έχει τέτοια οικονομική αυτονομία ώστε να κάνει τη δική της οικονομική/δημοσιονομική πολιτική. Εξαρτώμενη είναι. Δεν είμαστε ούτε Καναδάς, ούτε Ελβετία (και από μια άποψη, λόγω και της γειτονίας στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, καλώς δεν είμαστε).

Περισσότερα θα μάθουν και θα δουν αν διαβάσουν καλά τη συγκεκριμένη ανάρτηση – ΕΔΩ. Και όχι μόνον αυτήν. Επίσης ας ρίξουν μια ματιά στον υπότιτλο της “Περισκόπησης” : “τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα και τα βιβλία, παράγουν έργο μόνο όταν είναι ανοιχτά!”.

Μία απάντηση στο “Θύμωσαν…”

Σίμο μου, μην σκας πολύ και κάνε αυτό που ξέρεις, πάντα όπως ξέρεις, αφού το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Οι περισσότεροι βλέπουν και εξηγούν τα πράγματα όπως τους βολεύει… πόσο μάλλον όσο πλησιάζουν οι εκλογές και πολλοί έχουν πάρει ήδη θέσεις…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.